Her får dere svar: Matlyst og mannfolk

Bildene i dette innlegget er fra bursdagen til brodern.

Når man blir syk så er det lett å bli tappet for krefter. I går satt jeg å snakket med en gutt/mann på nettet og så begynte det plutselig å bli skikkelig vondt i halsen. Jeg trodde først det var på grunn av mye snakking og sånt fra bursdagen til brodern, men det viste seg at jeg har blitt smittet av svigerinna mi. Så da var det bare å gå ned på kvelden og lage meg te med honning. Det hjalp utrolig mye utover kvelden, men det er jo like ille morgenen etter. Er det noe jeg ikke kan fordra så er det å være syk, men det viste seg at han jeg snakker med også lå dårlig. Det er vel noe som går da for det er en del som har vært syke. Jeg pleier faktisk ikke å bli så mye syk, men når det skjer så er det jo absolutt ikke noe godt. Det kjentes ut som at halsen min var helt hoven og jeg begynte jo selvfølgelig å bekymre meg et øyeblikk, men honning og varm te gjorde susen altså. Som dere vet så har det ikke vært lett for meg å få i meg mat og jeg gjør mitt beste for å spise, men i går fikk jeg kun i meg frokosten hos brodern og svigerinna mi. Ett og et halvt rundstykke på en hel dag er ikke mye og jeg begynner å bli bekymret for dette også. Jeg har gått ned mye og det er ikke sånn jeg ønsker å gå ned i vekt. Forhåpentligvis blir ting bedre når alt dette med eksen er over og jeg kan få fokuset over på andre mennesker, de menneskene jeg vil ha i livet mitt nå.

Jeg har fått mye spørsmål om akkurat dette med at jeg ikke spiser og at jeg går ned i vekt. først og fremst vil jeg si med en gang at dette er ikke noe jeg liker. Jeg ville aldri at det skulle ende sånn og jeg gjør så godt jeg kan for å få i meg mat hver dag. Jeg har ikke begynt å trene enda fordi jeg er mye svimmel og har vondt i magen. om noen tror at dette er et alternativ for å gå ned i vekt så kan jeg med en gang si NEI! Man er mye dårlig og ligger som regel bare i senga og ikke orker noen ting. Det er ingen rask løsning som er en bra løsning for å gå ned i vekt. jeg er syk på grunn av alt som har skjedd, men jeg prøver allikevel å holde motet oppe og humøret på topp. Jeg er ikke den som gir opp uten kamp og jeg tror at dette kommer til å gå bra. Det eneste jeg trenger er tid og det har jeg all verdens av.

Jeg har også fått spørsmål og sånt når det kommer til nytt forhold i fremtiden. For dere som lurer så har jeg det ikke travelt. Jeg prøver heller å få orden på mitt eget liv enn å blande andre inn i det jeg sliter med nå. Jeg liker faktisk å være alene og kunne slappe av, finne ut av hva jeg vil gjøre fremover og rett å slett komme tilbake på riktig spor. Jeg har som sagt snakket med en og han er veldig snill og en flott fyr, but I need some metime. Det vil nok ta en stund før jeg er klar for å bo sammen med mannfolk igjen, men den dagen kommer sikkert den også. Vis jeg haster inn i noe nå så er jeg redd for at jeg bare vil bli såret igjen og da er jeg tilbake der jeg startet. Nei, jeg har aldri hasta for å få med type og det er jeg glad for. Jeg har bare latt det skje og det er det jeg skal gjøre nå også. jo større forhåpninger man har om en gutt/mann, jo mer blir man såret om det ikke går slik man håper. Og singellivet er egentlig ikke så ille for nå slipper jeg så mye. Jeg trenger ikke tenke på noen andre enn meg selv. Jeg kan bruke pengene som jeg selv vil. Jeg kan dra akkurat hvor jeg vil og møte hvem jeg vil. Den friheten jeg har nå har det ikke vært mye av i livet mitt og det må jo nytes. Jeg kan ikke sitte her og syns synd på meg selv når det er en hel verden der ute som venter på meg. For selv om jeg har vært dårlig nå i en uke så har jeg ikke hatt det så koselig på lang tid. Jeg følte meg litt som en skygge og nå stråler jeg som solen. Jeg skal aldri la noen ta fra meg det igjen!

Det finnes så mye mer der ute enn mannfolk. Det er så mye å se og gjøre! Det er på tide å lukke opp øynene og bli kjent med alt rundt meg. Jeg ønsker å se alt sammen med nye øyne.

Men først skal jeg få ryddet rommet og se om jeg får opp TVen. Jeg tror dette blir knall!!!

Så da har dere hvertfall fått en del svar som kanskje også dere satt å lurte på og om det måtte være noe annet så er det bare å spørre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg