Hele min mandag

Mandag. Vel, først våknet jeg sent som vanlig. Ganske utslitt og vondt i kroppen, men jeg fikk lagd middag. På læreplanen stod det fiskeboller, poteter og grønnsaker. Det var utrolig godt med en sunn middag. Det har vært alt for mye surremat her hjemme. Heldigvis har vi mye god og sunn mat til dagene fremover. Det er egentlig veldig deilig å slippe og tenke på hva man skal ha til middag hver dag også. Med matplanen så blir det så mye enklere. Jeg har planlagt for resten av måneden og ennå har vi mer middager i fryseren. Det er bare det at jeg må få ryddet i fryseren før jeg kan lage matplan videre. Det ble ikke gjort i dag, men jeg håper jo jeg får gjort det snart.

Noe jeg har fått gjort er halve oppvasken som har stått å irritert meg nå, men jeg må gjøre litt av gangen. Det er ikke lett, men absolutt nødvendig vis jeg vil at energien skal vare.

Etter oppvask og middag så satt jeg å så på en film. Natt på museet 3. Jeg viste ikke at den eksisterte engang så det var moro å finne en film jeg ikke har sett før. Også var det godt å slappe av. Så har jeg fått bakt litt også.

På de 2 første bildene ser dere noe jeg fant bilde av på Facebook som jeg bare måtte prøve. Jeg dekket bunnen på en kakeform medx deig. Så la jeg ost og skinke over. Jeg dekket så med deg over der igjen. Til slutt lå jeg ost og pizzakrydder på toppen og stekte den i ovnen.

På siste bildet skjønte jeg trekanter av deig og la ost og skinke i midten. Jeg dyttet kantene sammen så osten ikke skulle smelte ut av deigen. Til slutt lå jeg ost på toppen. De ble utrolig gode og veldig enkle å lage. Perfekt vis man vil bake noe i disse karantenetidene.

Når filmen var ferdig og vi hadde spist oss mette på baksten så spurte jeg på Facebook om noen hadde en idé til hvem jeg kunne tegne nå. En kompis skrev at han ville bli tegnet så jeg begynte å tegne. Det skulle vise seg å være veldig mye jobb siden han har skjegg og kort hår på sidene av hodet. Det vanskeligste var egentlig øynene. De ble ikke helt slik jeg hadde håpet på, men det var ikke akkurat det beste bilde å tegne etter heller. Resultatet ser dere hvertfall nedenfor.

Det har blitt en del tegning i det siste. Jeg prøver jo å øve meg på disse detaljene og det er ikke alltid like lett. Det er heller ikke så lett å finne ut hvem man skal tegne heller. Har du et forslag til hvem jeg kan tegne neste gang? Vel, da er kommentarfeltet oppe. Kom gjerne med flere idéer også vis du har det.

Så slik gikk nå dagen min. Jeg satt til langt på natt med tegneblokka mi. Jeg tenker ikke så mye på klokka når jeg sitter å tenker, for å si det sånn. Og da flyr jo timene fra meg. Plutselig ble det natta. Men det er veldig godt å ha en hobby når man bare sitter inne i leiligheten. Det kan bli veldig kjedelig i lengden. Jeg er veldig takknemlig for å kunne holde på med min hobby nå. Og takket være brodern har jeg også utrolig bra blyanter å tegne med. Det eneste jeg må investere i nå er pappblyanter. Det er dem jeg blender ut med, for å lage skyggene. De er utrolig kjekke å ha, men nå går den i oppløsning så jeg håper jeg får tak i nye.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg