Heklet en blekksprut

Ja, overskriften sier vel seg selv. Nå er jeg endelig ferdig med det første hekleprosjektet. Det har vært veldig gøy og jeg liker virkelig denne hobbyen. Først og fremst fordi det er mye enklere enn jeg trodde og det er også mye enklere enn å strikke. Jeg har prøvd å strikke før, men det ble bare skjerf og det ble veldig kjedelig. Pluss at det er grenser for hvor mange skjerf man trenger eller kan gi bort i gave. Så jeg er veldig glad for at jeg begynte å hekle og at det var enkelt å komme inn i.

Og her er den altså. Det ferdige resultatet. Den er absolutt ikke perfekt, men det er mitt første forsøk. Jeg hadde aldri trodd at det kom til å bli perfekt, men jeg er allikevel fornøyd. Den er supersøt, solid og morsom. Et veldig morsomt prosjekt å holde på med, men jeg er glad for at jeg er ferdig. Nå kommer jeg til å ta en liten pause og bruke energien min til noe annet. For jeg kjenner at jeg får ekstremt vondt i hendene og skuldrene når jeg gjør dette.

Nå har jeg hvertfall prøvd ut en ny hobby og faktisk funnet noe nytt jeg kan gjøre fremover. Det er jo uendelig med muligheter for hva jeg kan lage. Så dette blir nok en hobby jeg enten kan sitte inne med på en regnværsdag eller ute i solstolen jeg ennå ikke har fått pakket ut. Ja, mulighetene er mange.

Hekler du? I såfall hva?

Følg meg her:

Facebook Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg