Hagekos

I dag var det så utrolig fint vær ute så jeg bestemte meg for å ta med meg teppe og sitte ute på plenen. Her har jeg sittet og sett på fuglene spise av fuglematen huseieren har hengt opp. De er jo så søte. Helt utrolig at de kom og spiste når jeg satt så nærme. Slike stunder er ekstra koselig. Så jeg skal bruke all tiden her ute så lenge solen skinner på plenen. Det er en av de tingene som er kjipt med å ikke ha så stor hage å sitte i og huset er veldig høyt, men det blir hvertfall en liten stund. Og det var ekstra koselig å sitte ute og blogge for en gang skyld. Det må jeg definitivt gjøre mer.

Vi har fått lov til å bruke hagen og utemøblene så mye vi vil, men det er noe ekstra koselig med å sitte på bakken. Vel, på teppe hvertfall. Jeg sitter aldri rett på bakken. Derfor har jeg alltid med meg et teppe i sekken når jeg er på tur. Dessuten er det mer behagelig å ha noe å sitte på.

Så her sitter altså jeg og nyter solen så lenge jeg kan. Etter en så lang og kjip vinter så nyter jeg til og med at det brenner igjennom treningstightsen, men hettejakka tok jeg av. Kanskje denne kroppen faktisk kan få litt brunfarge i løpet av sommeren. Hadde vært fint og ikke se ut som et spøkelse igjennom hele sommeren.

Også kommer det store spørsmålet. Kunne dere tenkt dere å se videoer av at jeg slapper av i hagen, kanskje viser dere litt rundt og lager en skikkelig kosedag i hagen-video?

Følg meg her:

Facebook Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg