Hade julepynt

Etter å ha sittet stille nok så måtte jeg prøve å gjøre noe. Så jeg gikk i boden, fant frem plastkassene og begynte å rydde ned julepynten. Jeg ble faktisk nesten ferdig med å rydde ned før jeg måtte sette meg ned. Det er litt som mangler å pakkes ned, men det orker jeg ikke nå. Også må jeg få på plass de andre pyntetingene etterhvert.

Akkurat nå ligger jeg rett ut med vondt kne og rygg, men det var absolutt verdt det. Jeg fikk gjort så utrolig mye denne morgenen. Det eneste som mangler nå er å få meg litt søvn. Dagen/natten har vært fylt med mye forskjellig. Jeg har spilt yatzy med samboeren, tegnet, sett på youtube og The Big Bang Theory og nå avsluttet jeg med å rydde ned julepynt. En fin og koselig dag. Selvom jeg fint kunne klart meg uten verkinger i kneet.

Etter å ha fått meg litt søvn så tenkte jeg å lage pinnekjøtt. Vi har jo fortsatt ikke fått spist pinnekjøttet jeg kjøpte til jul så da er det kanskje på tide. Det har ligget en stund i vann og er klart til middag. Nå begynner det å bli en stund siden vi sist spiste pinnekjøtt så det skal bli skikkelig godt.

Etter middagen så skal jeg prøve å få pakket ned det siste av julepynten. Så er det bare å tørke støv og pynte benkene som gjenstår. Om jeg klarer det i løpet av dagen i dag/natten får vi se på, men jeg vil hvertfall få vekk alt av julepynt. Det får være målet for dagen i dag. Klarer jeg å gjøre det lille der så skal jeg være fornøyd.

Ellers blir det vel å se mer av The Big Bang Theory. Jeg syns det er så moro å se på også er det veldig gøy å faktisk ha muligheten til å se det igjen. Uten å egentlig vite det så har jeg savnet det skikkelig. Før så jeg alle episodene jeg kom over når jeg hadde kanaler på tv, men det har vi ikke her så da har jeg heller ikke sett på det. Helt teit egentlig siden jeg har alle episodene på dvd. Nå er jeg hvertfall i gang igjen og jeg har det veldig gøy, men man må jo prøve å få seg litt søvn inni mellom også så det tenker jeg er på tide nå.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg