Grønnsakplanter 2018

Jeg har jo alltid vært veldig glad i å stelle planter. Selv da jeg var barn så ville jeg absolutt ha blomst på rommet. Så en dag fikk jeg og broren min hver vår kaktus. Det var gøy å ha den på rommet, men ikke så gøy når jeg kom borti piggene med fingrene. Det har allikevel alltid vært koselig å stelle planter. Jeg hjalp noen ganger til med å luke i blomsterbedet og tok alltid bilder av blomster og naturen, selv som barn (så lenge jeg hadde en mobil å ta bilder med). Så når jeg for først gang flyttet for meg selv så ble vinduskarmene fort fylt med orkidéer. Når jeg fikk egen hage så var det rett på med grønnsakplanter og blomsterkasser. Så jeg tenkte vi kunne ta en liten titt tilbake på noen av bildene jeg tok i hagen og alt jeg stelte da jeg bodde i Geithus. Her er noen bilder jeg fant da jeg scrollet nedover på bloggen. 2018 ble disse bildene tatt. Det er allerede 3 år siden. Som jeg savner å ha hage, men jeg har i det minste et sted å bo som ikke er hjemme hos mamma. Med vinduskarmer og en liten uteplass, men nå skal vi ta en tur tilbake til 2018.

Jeg hadde ganske mange forskjellige tomatplanter. Det var vanlig tomat, cherrytomater og pæretomater. I tillegg hadde jeg veldig mye annet, men jeg likte ikke bildene jeg hadde brukt så jeg plukket kun ut noen av bildene som gav sommerfølelsen og lengselen etter å så masse mer. Også ser jeg at jeg var elendig til å blogge. Noen måneder var det bare noen få innlegg på bloggen og jeg hadde nesten ikke noe tekst. Den teksten jeg hadde var heller ikke bra. Så det å gå tilbake på bloggen og se hvor mye bloggen min har utviklet seg gav meg veldig mye motivasjon til å fortsette det harde arbeidet og gjøre bloggen enda bedre.

Her er det som sagt for det meste tomater, men på nest siste bilde kan dere se en melonplante. Dette er honningmelon om jeg ikke husker feil. Jeg fikk aldri noe ut av den planten fordi jeg startet så sent. Det var egentlig mer for å se om frø fra melonen faktisk spirer og det gjorde det så absolutt. Så når jeg har mulighet for det så tenker jeg å prøve dette igjen, men det tror jeg ikke blir før jeg har min egen hage. For melonplanter krever en del plass og det er noe jeg ikke har. Hvertfall ikke med alle disse andre plantene mine, men det er hvertfall gøy å se tilbake på gamle bilder. Ting har virkelig forandret seg siden da. Jeg har for eksempel ingen planter jeg har kjøpt, kun fra frø. Også er det veldig mye spennende som skjer i år i forhold til det som skjedde dette året bildene ble tatt. Jeg prøvd mye nytt og lært mye siden den gang. Så jeg tror dette året kommer til å bli mye mer spennende enn noen av de andre årene jeg har blogget om planter og blomster.

Selvom jeg har liten plass så kan jeg få gjort ganske mye. Bare vent og se. Om du ønsker å følge med på hva jeg har sådd i år og hva som skjer videre i løpet av året kan du følge bloggen på facebook HER. Da går du ikke glipp av noe.

5 kommentarer
    1. Så fine tomatplanter du hadde i 2018! Det er gøy å mimre litt. 🙂 Og du har igjen for å ha jobbet godt med bloggen den siste tiden; stadig ligger du høyt oppe på Topplista! Bra! 👍

      1. Takk, ja jeg hadde virkelig det. Moro å se tilbake på alt man har oppnådd.
        Ja, det er noe jeg ikke hadde trodd i min villeste fantasi. Det er jo en drøm som har gått i oppfyllelse, med veldig mye arbeid. Jeg sitter jo mye av dagen og jobber, men det er absolutt verdt det med så mange fantastiske mennesker som leser og kommenterer. Jeg er veldig heldig. <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg