God natt

Det har vært en skikkelig fin og koselig dag. Jeg har hatt en flott tur i skogen og fått tatt masse fine bilder, samboeren min og jeg spiste god middag og så på Lucifer sammen. I tillegg har jeg fått ryddet kommoden i gangen for klær, lagt sammen det som var tørt på tørkestativet og vasket mer klær. Med andre ord har dette vært en innholdsrik dag og jeg gleder meg til å se hva morgendagen bringer. Blir det en ny tur? Det blir hvertfall en ny oppskrift og det har jeg faktisk aldri prøvd før, så det blir veldig spennende.

Og her får dere enda et bilde av den nydelige hakkespetten jeg møtte på tur tidligere i dag.  Den var så utrolig flott så jeg måtte jo prøve å ta flere bilder. Litt kjedelig å måtte bruke et kamera som plutselig vil bytte til panorama når jeg skal zoome inn på hakkespetten, men etter å ha pustet dypt med magen så fikk jeg tatt dette bildet. Jeg skulle så klart ønske at kameraet ikke kranglet på slike stunder, men heldigvis gikk det bra. Dette bildet er ikke like fint som det der den står og spiser fuglemat, men det var hvertfall i riktig fokus.

Hakkespetter er så vakre fugle. Jeg elsker fargene og mønsteret på dem. Den røde fargen er spesielt vakker. Så det gjorde meg veldig glad å få disse bildene av den nydelige fuglen. Ganske bra gjort egentlig, med tanke på at kameraet mitt krangler såpass mye. Også er jeg veldig glad for at jeg kan dele alle slike bilder med dere. For det er ikke mange som faktisk får sett hakkespetten på nært hold slik jeg gjorde i dag. De holder jeg jo for det meste på lyktestolper eller trær. Det er hvertfall der jeg har sett dem mest. Helt utrolig at jeg fikk se denne spise fuglemat i en hage. Jeg føler meg utrolig heldig som fikk se den så nærme og få tatt såpass bra bilder i tillegg.

Så med den følelsen av lykke tenkte jeg det var på tide å sove litt. Det har vært en lang dag og morgendagen venter med en ganske spennende middag. Best å få seg litt søvn sånn at man er opplagt til morgendagen. Hvordan dagen i morgen blir får jeg nesten se litt an. Så planene for morgendagen får jeg heller prate om i morgen.

Håper alle har hatt en fin dag i dag.

Følg bloggen på facebook HER

2 kommentarer
    1. God morgen. Håper du sov godt i natt. I dag skal jeg hente mopeden, vaske bade og besøke mine foreldre. Har alt panta 2 nett med flasker og investert 50,- kr i lotto. Så nå håper jeg det blir gode dager fremover. Ha en fin dag.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg