God morgen

Da var det en ny dag og for en gang skyld våknet jeg litt tidligere. Det er jo fortsatt ganske sent, men heller kl.11:30 enn kl.14:30. Og det beste av alt er at jeg føler meg faktisk veldig bra i dag. Jeg håper derfor at dette også blir en god dag.

Planene for dagen er å få lagt sammen alle klærne på tærkestativene. De har hengt oppe en liten stund nå så det skal bli godt å få ned. Også skal jeg prøve å få samlet alt av papp sånn at det ikke tar så mye plass og kan kastes på fyllinga. Det er de to oppgavene jeg har i dag. Så får vi se hva resten av dagen bringer. Mest sannsynlig kommer jeg til å ligge rett ut, men det får bare være. Dette må gjøres.

Utenom det så må jeg prøve å få tatt en dusj, støvsugd og ryddet litt i stua og på kjøkkenet og få bakt en ting i løpet av helgen. Og det er bare ting jeg MÅ gjøre. Så får vi se hvor sliten jeg er på mandag når jeg skal ha min andre psykologtime i år. Jeg får bare ta mange pauser og håpe at kroppen min holder ut en litt hektisk helg.

I dag blir det hvertfall kun å brette klær og legge sammen papp. Det er mer enn nok for en dag. Særlig etter gårsdagens jobbdag. Jeg føler meg heldigvis ikke så ille i dag så dette skal nok gå bra. Det er ikke masse papp så det går nok fort når jeg først begynner, men først må jeg få i meg litt frokost. For uten frokost så kan jeg hvertfall bare glemme å få gjort noe.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg