Glede noen du ikke kjenner til jul

Det er en gruppe på Facebook jeg er medlem av der man kan sende en julehilsen i posten til de i gruppa. Dette hadde ikke jeg fått med meg før i går kveld. Så jeg dro frem noen kort og begynte å skrive. Jeg har ikke så mye penger, men noen få julekort skal jeg klare å få råd til å sende. Slike ting som dette er noe av det koseligste jeg vet. Det å få muligheten til å spre juleglede til mennesker. For selvom det er så lite som et julekort så kan det bety så utrolig mye for det mennesket som får det. Så jeg fikk lagd 4 julekort i går som blir sendt ganske snart. Jeg gleder meg skikkelig til disse menneskene får julekortene og jeg håper de blir glade.

Disse små tingene kan alle gjøre. La oss spre glede i julen. Kanskje du er medlem av en julegruppe du kan foreslå en slik løsning til. Eller du kan sende julekort til venner og familie. Andre ting du kan gjøre er å donere penger slik at de som ikke har noe hjem kan i det minste få litt god mat i julen. Faktisk kan bare det å henge opp noen julelys ute hjelpe å skape glede hos andre. Du kan jo også legge et postkort i postkassene til noen i nabolaget bare for å spre litt ekstra glede til noen du kanskje ikke kjenner så godt. Det er jo mye man kan gjøre for å hjelpe andre til å få en fin jul. Hvis alle gjør litt så kan man kanskje løfte hele Norge til en bedre jul. For i denne tunge tiden skal det ikke mye til før noen faktisk føler seg sett og finner glede i de små tingene.

Her er det faktisk ikke noe spørsmål om hvis du har muligheten, men at du faktisk bryr deg om andre sin glede og vil være med på å gjøre julen til en fin tid for alle.

Så med alt dette her i hodet så kom jeg på en helt fantastisk idé og det var å lage et julekort til de vi leier av. Så det var nettopp det jeg gjorde. Det skal jo så lite til for å spre litt glede. Derfor satt jeg sammen en julekort og la det i postkassen dems i natt. Jeg håper de blir glad for det.

Og slik fortsetter jeg å spre juleglede både til kjente og ukjente. Det er også slik jeg holder meg positiv og glad igjennom julen. For jeg skal ikke lyve, det har vært noen tøffe dager inni mellom. Jeg sovner på dagen og er våken om natten. Depresjonen prøver å komme igjennom og det er derfor det er så viktig å tenke positivt. Hva kan jeg gjøre for å spre litt juleglede til andre? Hva kan jeg gjøre for at andre skal ha en fin juletid? Jeg kan ikke hjelpe alle, men det betyr ikke at jeg ikke kan hjelpe noen. Bli med og gjør en forskjell i julen du også. Send et julekort, bak noe godt til familien/venner. Spill inn en julesang og del den på facebook. Spre den .julestemningen og gleden ut i hele Norge. Sammen kan vi skape en god jul til dem som sitter alene. Det er utrolig hvor mye noen gode ord kan hjelpe.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg