Gjort en innsats

Jeg føler meg mye bedre etter å ha fått slappet av litt, så jeg har fått gjort litt i dag. Mer om det litt senere eller i morgen. Akkurat nå ligger jeg rett ut på sofaen og slapper av fordi jeg har virkelig stått på i dag, mens samboeren min er sammen med broren sin. Det er egentlig veldig deilig å ha huset for seg selv. Jeg føler hvertfall at jeg får gjort så mye mer når ingen er hjemme. Det har jeg nok fått av mamma for når vi var små så ryddet og vasket hun når vi var borte, men det er jo bedre å gjøre noe når ingen henger over deg. Derfor har jeg som regel tatt oppvasken når samboeren min ligger og sover.

Derfor tenkte jeg at jeg fortjener en liten pause. For det er ikke veldig lenge siden jeg følte meg ganske ille. Jeg har virkelig ikke lyst til å falle tilbake til det. Så da tar man en liten hvil på sofaen og så får vi se hva resten av kvelden bringer. For alt jeg vet så kan jeg sovne på sofaen så sliten som jeg er nå, men det får jeg prøve å unngå. Jeg har ikke lyst til å våkne midt på natta eller når samboeren min kommer hjem igjen også får jeg ikke sove om natta.

Nå gleder jeg meg egentlig litt til at samboeren min begynner å jobbe fordi da kanskje jeg kan få brukt tiden her hjemme til å rydde og vaske. Også kanskje kan det holde seg ryddig og rent her fremover. Et rom av gangen så er leiligheten strøken på bare noen dager. I tillegg blir det mye lettere å trene for det gjør jeg kun når jeg er alene hjemme eller han sover. Med andre ord er det mye som kommer til å endres når samboeren min begynner å jobbe. Uansett er det ingen som har godt av å gå oppå hverandre 24/7.

Jeg ser frem til å jobbe med bloggen min, nyte middagen sammen når han kommer hjem fra jobb og forhåpentligvis leve i et rent og ryddig hjem. For dette stedet føles mer og mer som hjemme. Nå har vi jo fått opp bilder på veggene, kjøkkenet er blitt større og jeg har mange planter å stelle. Det eneste denne leiligheten ikke har er et stort bad med badekar, men ellers er det ganske perfekt her nå.

Så nå skal jeg slappe av litt og så får jeg se hva som skjer. Mest sannsynlig blir det å ta en dusj når jeg bare har fått ligget her en stund. Også får resten av husarbeidet vente til en annen dag. Litt hver dag er bedre enn ingenting og i dag er jeg veldig fornøyd med det jeg har fått gjort. Og jeg tror også samboeren min kommer til å bli veldig glad når han kommer hjem også ser det.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg