Gåtur i dag?

Da var det en ny dag og jeg har allerede startet den med å henge opp en klesvask og sette på en ny. Jeg har også bevegd meg ut i varmen og her har jeg tenkt til å bli en god stund. Siden gårsdagen var så utrolig avslappende og koselig så tenkte jeg det kunne være fint å bare slappe av i solen i dag også. Bare legge alle bekymringene bort for en liten stund og nyte varmen, mens den ennå er her. For plutselig er den borte igjen. Da vil ikke jeg sitte der og tenke på alle dagene jeg ikke var ute. Man kan jo nyte varmen selvom man ikke går tur. Vel, jeg har egentlig lyst til det også, men jeg er ikke helt sikker på om jeg skal eller ikke. Akkurat nå var det nok å bare legge ut teppe på gresset og legge seg ned med en bok.

Og med denne boka, det fine været og en lang dag foran meg så skal jeg kose meg som bare det. Det kan jo bli litt kjedelig å bare ligge her. Dessuten er det litt vondt for ryggen min. Så jeg tror faktisk jeg skal ta en liten tur i skogen allikevel. Da får jeg jo noe mer ut av dagen og jeg kan nyte det fine været selvom jeg er i skogen. Ja, så da blir det en skogstur i dag. Kanskje en tur som ikke er så lang og krevende som sist. Så i dag tar jeg en kosetur i skogen. Kanskje jeg kan filme naturens detaljer og lage en youtubevideo av det denne gangen i stedenfor å gå så veldig langt. For man kan jo finne mye fint i naturen som er verdt å se på.

Også tenker jeg sånn at hvis jeg ikke bruker alt for mye energi på å gå en lang tur, men heller nyter utsikten så kan jeg ha energi til andre ting. Det viktigste er jo å komme seg ut og nyte solen. Så ja, da blir det en skogstur i dag da. Så får vi se hva jeg finner i skogen som er verdt å filme og vise dere.

Men først må jeg spise frokost!

Følg meg her:

Facebook Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg