Gårsdagen og natten

Da er jeg våken, men siden jeg ikke sovna før kl.06:00 så er jeg ganske sliten i kroppen. Vi får se om jeg får ristet av meg det i løpet av dagen, men dere lurer kanskje på hva jeg gjorde i går og i natt. For jeg blogget veldig lite i går. Grunnen til det var at det skjedde andre ting og tiden gikk så fort. Så da får vi ta en liten oppdatering på det i dag.

Jeg startet dagen med å dele oppskriften på bloggen. Da var jeg allerede ganske sliten fordi jeg har slitt med søvn. Derfor bestemte jeg meg for å ta frem heklenåla og starte på et nytt prosjekt. Og dette prosjektet holdt jeg på med helt til samboeren min kom hjem. Da var det å lage middag. Desverre klarte jeg å ødelegge rygge min når jeg stod der. Vel, det gjorde hvertfall så vondt i korsryggen at jeg nesten ikke klarte å stå oppreist. Så jeg gjorde meg ferdig med middagen og vi satt oss ned med 1 episode Rick&Morty.

Det gikk bedre med ryggen og vi begynte å lete etter noen sko som samboeren min trengte. Vi lette overalt, men fant dem ingen steder. Så på kvelden tok vi oss en liten kjøretur. Jeg fikk mcernmat og han kjøpte pølser siden han ikke er noe fan av mcern.

Når vi kom hjem satt vi oss ned i stua og så på et par episoder til av Rick&Morty. Det var så koselig. Og etter det så gikk samboeren min å la seg. Da tok jeg frem hobbyen min og fortsatte å hekle, mens jeg tenkte på bestemor (som ikke er blant oss). Jeg tenkte på det gode smilet hennes og de gode klemmene. Etter å ha sittet med disse tankene en stund så valgte jeg å sette på litt musikk. Det ble hellbillis, plumbo og D.D.E. Og plutselig var klokka blitt 05:00. Så jeg pakket sammen hobbyen og prøvde å sove, men det tok tid.

Slik så altså dagen og natten ut for meg. Hva som skjer i dag kommer an på hvordan formen bli i løpet av dagen, men jeg kommer nok til å enten hekle eller skrive på flere kort i løpet av kvelden. Også får vi bare ta resten av dagen som den kommer. Nå blir det hvertfall litt frokost.

Hva er dine planer for dagen?

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg