Gårsdagen og natta

I går var jeg og samboeren min en liten tur i Oslo. Han fikk handlet litt klær og som vanlig ble det litt andre ting også. Jeg hadde planer om å ta bilde av ting og legge ut her, men så gikk ikke det etter planen. Min natt har nemlig ikke vært helt bra og dere som følger meg eller kjenner meg vet at jeg ikke orker noe etter en tur ut.

Natten min begynte meg stiv og vond nakke. Jeg prøvde å tøye den ut, men det førte bare til hodepine. Så prøvde jeg å massere, men det hjalp like lite. Til slutt ble jeg smågal av hodepinen og lå en våt klut over pannen og øynene. Så skiftet jeg til nakken. Jeg prøvde igjen med styrkeøvelser for nakken og slik holdt jeg på hele natta. Til slutt fikk jeg meg litt søvn, men jeg våknet med en liten hodepine i dag og har holdt senga. Jeg vet ikke om det kommer av den sterke lukten fra blekingen eller om det er fra gårsdagens panikk i hodet mitt. Jeg gikk å tenkte grundig igjennom hva jeg gjorde og at jeg ikke tok på noe. Jeg hadde med antibac i veska så jeg kunne bruke den på hendene før jeg første fjeset mitt eller spiste noe. Jeg var så anspent i hele kroppen på grunn av dette viruset. Så med mindre jeg må noe viktig så blir jeg nok inne eller bare rundt i nabolaget frem til ting er litt mindre kaotisk og hysterisk.

Dagen i dag går altså til å ligge i senga, men forhåpentligvis går denne hodepinen bort snart. For planen i dag var egentlig at venninna mi skulle komme på besøk, men det gikk jo ikke så bra. Det er jo ikke så ofte jeg ser henne lengre så jeg hadde jo håpet at hodepinen hadde gitt seg med litt søvn, men det gjorde den altså ikke.

Men så fort jeg føler meg bedre så har jeg noen fine ting å vise dere. Både fra det jeg hadde bestilt og noe jeg fikk tak i på turen i går. Så da får man bare krysse fingrene og håpe man er bra igjen i morgen.

Også får vi håpe at dem får kontroll på dette viruset og all hysterien rundt det. Jeg kjenner jeg blir skikkelig irritert når jeg ser hvordan aviser osv. skriver om viruset. Det er ikke rart at mange blir redde og får panikk. Med en gang det skjer noe så tenker aviser ol. bare penger. Et råd fra meg: god håndhygiene og unngå folkemengder. Ikke at det er så mye folk ute nå. I Oslo var det så lite folk. Det var en litt ekkel og rar følelse. Man kjenner på hele byen at det er noe galt. Apotekene var fulle av folk, men nesten ingen var i klesbutikker eller kaffebarer. Så rart å se. Som å være i en zombiefilm eller noe. Og hyllene i butikkene er jo helt tomme. Folk får panikk og hamstrer, men det er faktisk ikke noe vits. Matbutikkene stenger ikke og det vil alltid være mulighet for å få mat. Meny og kolonial leverer mat på døra. Tenk på andre også i denne kjipe tiden. For vis du tar mer enn du trenger så tar du mat som andre egentlig skulle hatt. Så da sitter noen uten mat fordi du tar for mye. Det er ganske trist å tenke på. Slapp helt av, det er mat nok til alle. Det var alt jeg hadde å si om den saken. Det er så mye overalt om denne saken så ingen vits å skrive opp og ned om dette. Bare husk at det er andre enn deg der ute.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg