Gårsdagen

Jeg har sovet ganske mye i det siste, men jeg har også fått gjort litt. I går fikk jeg bl.a pakket ned resten av julepynten. Det eneste som mangler er alle kakeboksene og en krukke med marshmellows i. Disse må jo da tømmes og vaskes før jeg kan pakke de bort så det får bare vente. Så da ryddet jeg heller litt i hyllene og fikk tørket støv der. Hodepinen jeg slet med forrige natt gav seg heldigvis etter en stund så jeg fikk gjort mye mer enn jeg trodde. Litt flere pynteting har også kommet på plass. Og helt til slutt tente jeg noen stearinlys og satt meg ned sammen med samboeren og spilt litt yatzy. Slik gikk altså gårsdagen.

Det begynner virkelig å se bra ut her. Forhåpentligvis klarer jeg å holde meg såpass oppegående fremover. Da vil jeg hvertfall prøve å få ryddet stuebordet i løpet av dagen og kanskje også få ryddet sammen tørkestativene. For er det èn ting som virkelig irriterer meg så er det at tørkestativene ennå står oppe, men jeg ville få vekk julepynten først sånn at det hvertfall var gjort. Siden jeg har en del julepynt nå så ble det også en del jobb å få pakket det ned. Heldigvis hadde vi masse bæreposer som endelig kom til nytte. Så da ble jeg faktisk “kvitt” dem samtidig. Det blir jo en del poser når man handler på MENY appen og ikke kan bruke handlenett eller ryggsekk i butikken. Der er faktisk Kolonial ganske kjekt for dem bruker heller pappesker enn plastposer. Det eneste som er kjipt med det er at vi ender opp med mange pappesker i gangen som jeg da må kappe opp. I det minste kan man bruke plastposer/papirposer til å kaste søppel i. En pappeske får jo ikke plass i søppelkassen ute. Derfor bruker jeg som regel MENY. Vel, det og fordi når vi handler på MENY så får vi også Trumf-bonus som er veldig kjekt.

Ja, så var det planene som natten da. For som vanlig får jeg aldri sove om natten, men jeg sover gjerne bort dagen. Og før noen kommenterer at jeg bare kan være våken til kvelden igjen og snu døgnet; tro meg når jeg sier at jeg virkelig har prøvd. Akkurat nå tar jeg all den søvnen jeg kan få fordi det har vært og er fremdeles ganske slitsomt å være meg. Jeg tror aldri jeg har vært så utslitt, men samtidig har jeg heller aldri vært så sterk psykisk som jeg er nå. Nå vet jeg jo at så fort solen er fremme igjen, smelter all snøen og får blomstene til å blomstre så kommer jeg også til å føle meg mye bedre. I mellomtiden får jeg rydde og ordne om natten, mens jeg sover bort dagen. Det er jo ikke sånn at jeg går glipp av så veldig mye dagslys for tiden. Faktisk er det ganske trist uansett når på dagen jeg er våken. Solen står opp og plutselig går den ned. Noe som føles ut som 15 minutter, men glede skal jeg nok klare å finne selvom solen ikke lyser opp dagen min. Så får vi se hva denne natten bringer.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg