Gårsdagen

Vi har endelig fått en større fryser. Faktisk er det et ganske stort og fint fryseskap. Det er så godt å ha den ekstra plassen. Jeg brukte faktisk litt tid i går til å fylle inn maten vi hadde i den lille fryser, over i fryseskapet. Dette kommer til å gjøre ting så mye enklere. Vi slipper å måtte dra ut halve maten i frysern for å finne en ting. Endelig har vi plass til mer mat og kan handle for lengre perioder. Jeg kan lage brød og rundstykker uten å måtte kaste halvparten fordi det blir dårlig. Også går det an å kjøpe is fra isbilen når sommeren kommer. Ja, det er en utrolig lang liste med ting som er positivt med å ha et fryseskap.

Gårsdagen var med andre ord fylt med ganske mye forskjellig. Jeg bakte, organiserte maten i frysern også spilte jeg og samboeren min yatzy. Det har blitt en god del spilling i det siste og jeg syns det er så koselig. Brettspill, yatzy, uno. Alt det er utrolig koselig. Også gir det meg lyst på enda flere spill. Det er jo så mye bedre å sitte å spille enn å feste og alt mulig sånt.

På slutten av dagen så endte jeg opp med noen alvorlige smerter i armen. Det er takken for å bake noe godt. Så dagen i dag kommer til å bli litt roligere, men det gjør jo ingenting. Hvis jeg ikke får bakt i dag så har jeg fortsatt oppskrift som skal publiseres litt senere i dag. Jeg håper dere liker oppskriften. Det har hvertfall vært gøy å lage alle disse julekakene og flere skal det bli, men kanskje ikke akkurat i dag.

I dag kommer også en oppdatering på grønnsaksplantene mine. Det har skjedd litt siden sist. Jeg beklager at jeg ikke har fått oppdatert hver fredag, men med all bakingen en de andre prosjektene så har det fort gått i glemmeboka. I dag skal jeg hvertfall huske det.

Og hvis dere vil se hvordan det går med plantene mine eller få med dere oppskriftene så er det bare å følge bloggen på facebook HER. Også får vi se hva dagen bringer, hva jeg orker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg