Går det mot lysere tider?

En liten oppdatering fra meg. For det har vært litt av en uke, forrige uke. Det hele begynte med at jeg var syk og hadde ikke energi i det hele tatt. Det ble litt bedre etterhvert som dagene gikk og jeg fikk energien tilbake. Nå føler jeg meg mye bedre og det er så deilig å ha mer energi. Jeg kom meg allikevel litt ut, men jeg kan ikke akkurat si at det var lett. Det har blitt Oslotur, IKEA og en drink på byen med vennene hans. Grunnen til at jeg ikke holdt meg inne var fordi jeg rett og slett ikke orket å ligge her. Det var tungt og vanskelig, men det var mye bedre enn å sitte inne og se i veggen. Jeg fikk hilse på noen av vennene hans da vi var ute på en bar. Vi var å shoppet nye klær til han siden han trengte det. Turen til IKEA måtte vi fordi han rett og slett ikke eier så mye og skulle få besøk på søndag.

I går fikk jeg møte moren han, broren og dama hans. Vi spiste middag her og hadde det kjempe fint. Nå blir jeg ganske utslitt av å omgås flere mennesker og ble til slutt ganske stille. Det er jo ikke sånn at jeg ikke vil være med mange mennesker, men det blir ganske slitsomt og jeg mister mye energi på å følge med i samtaler og prøve å få med meg alt. Jeg er egentlig veldig glad i å møte nye mennesker og være med i samtaler. Dessverre blir det ofte at energinivået synker drastisk når jeg er i slike settinger. Dette syns jo jeg er veldig kjipt og kan jo tolkes feil, at jeg ikke vil ha folk rundt meg. Heldigvis hadde han fortalt moren sin hvordan det egentlig er og hun var jo bare en så flott og forståelsesfull person. Jeg likte henne med en gang hun gikk inn døra her.

Bildet over er tatt på Arkaden i Oslo. Når jeg først er i Oslo så må jeg innom Arkaden for der ligger favorittbutikken min, Neo Tokyo. Der har dem alt mulig Japansk. Det er godteri, bøker, drikke, cosplay osv. Det samme gjelder jo Outland. Der har dem så mye spennende for nerder som meg. Det syns kanskje ikke så godt, men på dette bildet har jeg på meg en T-skjorte med Rick fra Rick&Morty. Den ble kjøpt på Gamestop samme dagen. Ja, jeg blir veldig bortskjemt for det var faktisk han som kjøpte den til meg. Jeg kommer ikke over hvor stilig denne T-skjorta er. Under bildet av Rick står det “I´m not arguing. I´m explaining why I´m right”. Syns den passet meg ganske greit.

Men i dag skjer det noe helt annet. Det blir verken Oslo, IKEA eller shopping generelt. I dag skal jeg på intervju til en praksisplass her oppe. Så da er det vel bare å krysse fingrene og håpe at man får den. Jeg er ganske nervøs, men jeg håper jo det går bra. Oppi hodet mitt så går jo tankene om hvordan spørsmål jeg kan få og hva jeg skal svare. Nå har jeg sittet på det kurset i snart 6 måneder og har egentlig bare lyst til å komme meg langt bort fra det nå. Jeg søkte jo på alle jobber jeg fant, men fikk bare avslag. Vis det er en praksisplass som må til for at jeg skal komme meg ut i jobb så sier jeg ja takk! Jeg orker ikke sitte på rompa og kjede meg mer. Så da får man bare krysse fingrene og håpe at dem er positive til gratis arbeidskraft på den butikken jeg skal til i dag. Mer om dette når jeg har vært på intervju. Nå er det ikke lenge igjen. det knyter seg i magen, men jeg har også sommerfugler. Jeg kan nesten ikke vente med å høre hva dem sier. Jeg føler det er min siste sjanse til å komme ut i jobb selvom det alltids finnes andre muligheter. Det jeg er mest redd for er om kroppen min takler det. Jeg er så spent!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg