Fylt sopp

Noe jeg virkelig har hatt lyst til å prøve lenge, er fylt sopp. Det ser jo så godt ut. Så jeg måtte jo prøve det til slutt. Og jeg må si at det falt i smak. Nå er jeg også veldig glad i sopp da. Om du også er det, anbefales denne oppskriften på det sterkeste. Bare husk at du må ha en sopp med god plass inni.

Du trenger:

3 Store champignon eller portobello

3ss Tomatsaus el. (Jeg brukte sausen som er i hermetiske, hele tomater)

½pk revet mozarella

1 håndfull spinat

1 egg

1ts salt

1ts basilikum

Revet norvegia

1ss Smør

Slik gjør du:

Dra ut stilken på soppen, men hver forsiktig så du ikke lager hull.

Pensle toppen av soppen med smeltet smør og snu soppen på hodet.

Ha 1ss tomatsaus i bunnen av soppen.

Bland egg, ost, spinat, salt og basilikum i en bolle og fyll soppene med blandingen.

Dryss Revet norvegia på toppen.

Stekes i midten av ovnen på 200°c i 20 minutter.

Disse kan fryses hvis du ønsker det. Bare pakk dem godt inn i f.eks folie eller i en boks. Kan fryses i hvertfall 1 måned. Stek dem fryst.

Serves med brød, salat, potetbåter. Ja, det du har lyst til å ha ved siden av. Passer til det meste egentlig.

Husk å følge bloggen min påfacebook HER sånn at du ikke går glipp av noen flere oppskrifter. Mye spennende og godt som venter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg