Noe jeg virkelig har hatt lyst til å prøve lenge, er fylt sopp. Det ser jo så godt ut. Så jeg måtte jo prøve det til slutt. Og jeg må si at det falt i smak. Nå er jeg også veldig glad i sopp da. Om du også er det, anbefales denne oppskriften på det sterkeste. Bare husk at du må ha en sopp med god plass inni.
Du trenger:
3 Store champignon eller portobello
3ss Tomatsaus el. (Jeg brukte sausen som er i hermetiske, hele tomater)
½pk revet mozarella
1 håndfull spinat
1 egg
1ts salt
1ts basilikum
Revet norvegia
1ss Smør
Slik gjør du:
Dra ut stilken på soppen, men hver forsiktig så du ikke lager hull.
Pensle toppen av soppen med smeltet smør og snu soppen på hodet.
Ha 1ss tomatsaus i bunnen av soppen.
Bland egg, ost, spinat, salt og basilikum i en bolle og fyll soppene med blandingen.
Dryss Revet norvegia på toppen.
Stekes i midten av ovnen på 200°c i 20 minutter.
Disse kan fryses hvis du ønsker det. Bare pakk dem godt inn i f.eks folie eller i en boks. Kan fryses i hvertfall 1 måned. Stek dem fryst.
Serves med brød, salat, potetbåter. Ja, det du har lyst til å ha ved siden av. Passer til det meste egentlig.
Husk å følge bloggen min påfacebook HER sånn at du ikke går glipp av noen flere oppskrifter. Mye spennende og godt som venter.