Fullmåne, hobby og farger

Jeg elsker jo å ta bilder, men det er jo ikke alltid like lett å finne på nye ting å ta bilde av. Jeg har tatt masse bilder av den snødekte naturen og fått noen fine bilder av månen nå i vinter. I natt var det blodmåne, men jeg fikk desverre ikke tatt noe bilde av det selvom jeg var våken hele natta. Jeg gikk faktisk ikke å la meg før kl. 07:00 på morgenen i dag. Jeg hadde så lyst på et bilde av den røde månen, men så var det jo tåke og helt umulig å få et bilde. Det var veldig kjedelig, men sånn er nå den saken.

Jeg tok meg en liten tur ut nå på kvelden og da så jeg opp på himmelen. Der var det en stor måne som bare lyste opp himmelen. Det var så flott å se på så jeg måtte bare ta med kameraet og finne den månen litt senere på kvelden.

Det er helt utrolig hvor nydelig månen er. Jeg kommer rett og slett ikke over de flotte detaljene som kameraet mitt fanger opp. Takket være bilen til gubben så fikk jeg en stødig hånd og et bra bilde. Jeg sitter bare å tenker “wow, tenk at kameraet kan zoome inn på noe som er så langt unna og få frem disse detaljene”. Det er sånne type bilder aom virkelig gjør at jeg elsker å ta bilder. Naturen, universet, detaljer og farger er jo så fint på bilder. Det kommer til å bli spennende å se hvor mange bilder som etterhvert kommer på veggene her hjemme. Med denne hobbyen så skulle vi hatt større hus, men å ha lite hus har sine fordeler også. For når man henger opp bilder i stua så kan man se de aller fleste bildene fra sofaen hver eneste dag.

Jeg tror nok et hus uten bildene mine ville vært ganske trist. Jeg har jo en god del bilder på veggene og jeg har tenkt til å sette bilder på benker og bord etterhvert også. Det er ikke mye pynteting fremme for de fleste stedene er fylt med blomster, malerier og bilder.

Farger er jo noe jeg må ha rundt meg for å føle meg vel. Dette er noe dere skal få se i nær fremtid.

Før noe annet så skal dere få se hvordan det går med plantene her. Så det er mye spennende som kommer på bloggen. Vis du vil få med deg dette så er det bare å følge med her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg