Fullbooket dag

I natt hadde jeg enda et anfall. Jeg skulle gå fra soverommet og til stua for å hente mobilen min, men så bare knakk jeg helt sammen og begynte å gråte. Hele kroppen ble fylt med frykt. Takk og lov at samboeren min kom in  i stua og fikk roet meg ned. Jeg er veldig heldig som har han. Når jeg fikk roet meg så kunne jeg endelig gå å legge meg og fikk til slutt sove. Det gikk ikke lang tid før jeg våknet og sånn holdt det på frem til psykologen min ringte kl. 10:15.

Telefonsamtalen gikk egentlig veldig greit. Vi snakket om alt jeg trengte å få snakket om. Det var hvordan jeg følte meg etter at jeg ikke fikk gått så mye som jeg håpet. Vi snakket også om hvilke følelser jeg hadde sittet med etter samtalen angående hjelp fra kommunen, at jeg heller vil jobbe med mine problemer på egenhånd først. Psykologen hadde veldig forståelse for det og vi ble enige om at jeg først skal fokusere på DPS og så kan kommunen overta etter den perioden hos DPS er over. Vi snakket også om hvordan jeg kan jobbe videre og kom med tips på hva jeg kan gjøre for å føle meg bedre. Sitter jeg å tenker og føler meg lei meg eller lignende så skulle jeg reise meg opp og gjøre noe. Enten det var å ta vann i ansiktet eller husarbeid. Det som fikk meg i bedre humør og fikk tankene over på noe annet. Så fikk jeg 1 uke til på å jobbe med meg selv sånn at jeg er litt mer forberedt på gåturen ned til bussen og hele veien til Jessheim. Så psykologen min har hjulpet meg veldig denne gangen. Forhåpentligvis går det bedre fremover. Jeg skal hvertfall jobbe med meg selv og gå ut av døra hver dag. Så får vi nesten bare se hvordan det går videre.

I tillegg til telefonsamtalen så kom samboeren min hjem med pakkene fra posten. De 2 putene er fra Ragnaråkk og True Blood er fra CDON. Det var utrolig fint å kunne ha disse pakkene å pakke opp når jeg hadde hatt en psykologtime på telefonen.

Samboeren min hadde fått kjørt bort all pappen i dag og nå er det bare sofaen og stolen igjen. Det skal vi ta sammen i morgen. Det ble en liten pause fra det i dag fordi samboeren min hadde stått i kø på fyllinga i 1 time. Så resten av dagen skal vi tilbringe i Oslo. Etter det blir det en liten kjøretur til Kløfta for å se litt rundt hvordan det er der. Med buss er det nesten 1 times kjøring, men med bil er det 10 minutter. Så man får ta denne sjansen mens man får låne bil.

Ellers blir det å bære ut sofaen og stolen i bilen i løpet av kvelden sånn at alt er klart for i morgen. Så dagen i dag er egentlig ganske full. Da må man blogge når man har tid og det er jo da på bussen. Det er der jeg sitter nå, på vei inn til Oslo. Det skal bli godt å godt å kose seg litt ute nå sammen med samboeren min. Ingenting føles bedre enn en tur ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg