Fugler som spiser

Jeg reiste meg opp og kikket ut av kjøkkenvinduet. Utenfor kjøkkenvinduet er det nemlig et fuglenek og på dette fugleneket har det nå kommet mange nydelige fugler. Så da var det jo bare å få frem kameraet og knipse noen bilder. Vi har ikke dompaper her, men disse fuglene er også veldig fine. Og alt som er fint må man jo dele på bloggen så andre også kan få se dem. Dessverre orker jeg ikke gå ut å ta bilder så det måtte bli igjennom vinduet, men det ble noen fine bilder allikevel. Dessuten tror jeg fuglene ville flydd vekk om jeg hadde prøvd å nærme meg fugleneket der dem sitter. Også syns jeg uansett ikke man skal forstyrre fuglene som sitter å spiser, men bilder ble det altså. Så la oss ta en titt på småfuglene utenfor kjøkkenvinduet mitt.

Alt jeg skulle gjøre var å sette på pinnekjøttet også fikk jeg se disse finingene. Det gjorde plutselig dagen min litt bedre. Jeg liker virkelig sånne små øyeblikk som dette her. De er jo veldig små, men det er øyeblikk som virkelig gir meg glede og som jeg setter veldig stor pris på. Også det at jeg faktisk fikk såpass bra bilder igjennom det møkkete vinduet er jo bare helt fantastisk. Jeg skulle så klart ønske at jeg kunne gå ut å ta noen bilder, men jeg har nok vondt i denne kroppen om jeg ikke skal gjøre det verre.

Denne dagen har jeg faktisk fått se ganske mye. Først og fremst har jeg fått med meg dagslyset, noe som ikke akkurat har vært tilfelle de andre dagene. Jeg har fått se disse nydelige småfuglene og i tillegg får jeg nå med meg solnedgangen som er utrolig nydelig. Når himmelen blir lys rosa så står jeg klar med mobilen for å knipse bilder. Ikke nødvendigvis for bloggen, men fordi det er så utrolig fint å se. Dessverre varer den bare i noen minutter før mørket kommer og da har jeg jo de flotte bildene å se på. Det er litt som å ta bilder av naturen om sommeren slik at man kan se på bildene om vinteren og tenke tilbake på varmen og den flotte naturen. Jeg legger som regel ut bildene på bloggen, men noen ganger er det bare for meg selv. For hvor mange ganger kan jeg vise denne utsikten før det begynner å bli ganske kjedelig? Fuglene derimot er jo et veldig vakker syn og noe jeg absolutt har lyst til å dele med dere.

Følg bloggen på facebook HER for flere bilder og mye annet spennende.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg