From ugly to awsome!

Et lite spontankjøp fra Panduro som jeg virkelig ikke likte når jeg fikk pakken hjem. Siden jeg bestilte på nettet så var det vanskelig å se hvordan den så ut, men hva gjør vel det når man har masse maling liggende? Så jeg tok bare en liten makeover på denne grusomme gravsteinen av isopor og gjorde den til noe helt unikt. Å sette sitt eget preg på ting er jo noe av det morsomste som finnes. Plutselig har man noe som ingen andre har. Så la oss se før og etter bildene av denne gravsteinen jeg kjøpte.

Fra kjedelig til noe som faktisk kan pynte opp. Denne tenkte jeg kanskje å sette i gangen nå som det er så god plass der, men da trenger jeg også noe å ha foran gravsteinen. For når den skal stå av seg selv så trenger den jo bein og de beina er svarte plastrør. Ikke særlig pent. Så jeg tenkte jeg skulle se om jeg fant noe når jeg skal ut å handle siste rest av halloweenpynt. Om jeg finner noe så blir det hvertfall en video der jeg pynter opp i gangen og viser dere alle de tingene jeg har kjøpt, men ikke kom med i forrige video.

Hvis du ikke vil gå glipp av den videoen og mye mer så burde du abonnere på min youtubekanal. Du finner linken til youtubekanalen min under her. Der finner du også videoen der jeg pyntet opp i slutten av september for å være klar til spooky season. Også er det mye annet spennende der.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg