Frø som spirer og planter som stelles

Det har kommet mer anø og kuldegradene er definnetivt her, men det hindrer ikke frøene å spire for å si det sånn. Av 4 potter paprikafrø som jeg la i jord tidligere i januar så har 2 av pottene begynt å spire i. I tillegg har det begynt å spire mer i potta med jalapenofrøene. Chilifrøene spirer også. Det er ingenting som stopper dem. Nå står dem ganske nærme varmeovnen i stua så de fryser nok ikke.

Akkurat nå er det ikke så lett å få tatt bilde av de små spirene så jeg tenkte jeg skulle vente litt til med det, men det er nok ikke lenge før de strekker seg og kan vises frem her på bloggen. Er det ikke spennende?

Utenom det så har jeg fått klipt hawaiirosa jeg fikk av tante. Den hadde mange brune blader å så rett og slett ikke så fin ut. Nå er den mye bedre. Det tok litt tid, men det var absolutt verdt det! Kanskje den får det bedre nå. Jeg har jo så lyst til å se at den blomstrer og faktisk trives her hos oss. Den får nok sol, passe med vann og nå har den fått stell også. Nå er det bare å krysse fingrene for at den får det bedre.

Litt snø stopper ikke meg å holde på med planter. Her er huset fult av planter og det er mer enn nok å gjøre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg