Fra veldig dårlig til bra

De siste dagene har jeg vært veldig stille. Det har ikke kommet så mange innlegg pr. dag og det sa jeg jo tidligere, at jeg skulle roe det litt ned. Så hva har jeg egentlig gjort med den ekstra tiden? Noen lurer kanskje på hva jeg har gjort siden jeg ikke har snakket så veldig mye med dere om det i det siste. Derfor tenkte jeg å ta en liten oppdatering og fortelle dere litt av hva jeg har drevet med.

Mye av tiden har gått til å sove og ligge på sofaen fordi jeg ikke har klart å få i meg noe særlig mat. Noen dager har jeg bare spist en gang om dagen, men nå kjenner jeg at ting begynner å bli bedre igjen. Det var så ille i et par dager at bare tanken på mat gjorde meg skikkelig kvalm. Og når man ikke får i seg noe mat eller drikke så fungerer kroppen veldig dårlig.

De stundene jeg har orket å gjøre noe som helst så har vi enten vært i butikken, jeg har gjort husarbeid, heklet på det store prosjektet eller skrivd videre på disse julekortene jeg holder på med. Med andre ord har det ikke skjedd så veldig mye spennende, men jeg har kommet ganske langt på dette hekleprosjektet da. Jeg gleder meg til det er ferdig sånn at jeg kan vise dere, men det vil nok ta en god stund.

også har jeg farget håret. Dette får dere se bedre litt senere. 

Utenom det så ser helgen min ganske annerledes ut enn den pleier. Det kan hende jeg blir litt stille i helgen også, men det er fordi jeg skal ha besøk av venninna mi. Vi har ikke sett hverandre på… tror faktisk det begynner å bli 1 år siden nå. Så med andre ord var det på tide. Og da har vi planlagt en skikkelig koselig helg her hos meg. Jeg gleder meg utrolig mye til å se henne igjen, men det betyr også at jeg har litt å gjøre. Jeg har allerede vasket badet og holder nå på med oppvasken. I går satt jeg alle plantene mine i vann så da fikk jeg ikke gjort så veldig mye annet. Derfor må jeg få ryddet og vasket kjøkkenet og støvsugd i dag. Utenom det er det ikke så veldig mye å gjøre heldigvis. Ikke før helgen starter. Da er timeplanen full.

Sånn går det altså med meg for tiden. Det har vært noen veldig vanskelige dager, men det ser ut som det begynner å løsne litt opp. Også kan det jo ikke bli en dårlig dag med venninna mi på besøk. Vi har det alltid kjempe gøy. Jeg tror nok ikke denne helgen blir noe annerledes. Så får vi se om jeg ikke kan få til en youtubevideo fra helgen. Om du ikke vil gå glipp av youtubevideoene så burde du følge kanalen min. Du finner linken under her. Trykk abonner og få varsel når jeg legger ut neste video.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg