Forundringspose

Det ble en liten tur ut i går og jeg kan si såpass at det er ikke sommer ute lengre. På tide å ta frem jakka! Så langt tenkte jeg ikke i går, men nå har jeg lært! Jeg og kjæresten tok en tur på senteret for å handle litt og hente en pose vi hadde kjøpt på too good to go appen. Posens innhold var jo bare helt fantastisk i forhold til prisen. Vi betalte 50,- for den og det var den virkelig verdt. Oppi posen lå det alt fra fårikålkjøtt til brød og rundstykker. Vi har kjøpt et par sånne poser før, men dette var absolutt den beste hittil. Man hjelper også butikkene med å kaste mindre mat og man får mat for en billig penge. Jeg har blitt veldig glad i denne appen og kommer definnetivt til å bruke den mer fremover. Under her ser dere bilde av posen vi hentet i går.

Før vi dro på senteret satt vi å spilte uno og spiste en bedre middag. For noen dager siden kjøpte vi inn en del middager, blant annet pepperbiff ytrefilet. Jeg stod og lagde potetbåter, stekte biff og rørte sammen saus. Dette falt i smak hos kjæresten. Det ble en skikkelig kosemiddag.

Når vi kom hjem fra senteret så pakket jeg meg inn i dyna for å få tilbake varmen i kroppen. Vi slappet av med en film før vi gikk og la oss.

I dag derimot skal jeg ta det mest mulig med ro. Kanskje jeg til og med skal sove litt for jeg våknet kl. 05:00 i dag tidlig og er helt utslitt. I morgen blir første dagen på praksisplassen og jeg kjenner at jeg gruer meg veldig. Jeg ønsker jo å lykkes og derfor livredd for at kroppen min nok en gang skal si stopp. Man får bare krysse fingrene og håpe på det beste. Ikke stort annet å gjøre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg