For en innsats

I dag kjente jeg fort at jeg ikke kom til å få gjort alt som jeg håpet på, men det går greit. Jeg har fått gjort ganske mye allikevel. Som for eksempel at jeg har vasket og ryddet i kjøleskapet. Med litt hjelp fra samboeren min så ble det orden inni der igjen. Det er noe som faktisk har irritert meg en god stund nå, men som jeg ikke har fått gjort. Hvorfor vet jeg ikke, men det har bare ikke blitt gjort. Nå er det hvertfall ute av verden og jeg har en ting mindre å tenke på. Bare det føles jo veldig deilig. I tillegg har jeg jo fått hengt opp dagens klesvask. Jeg skulle jo egentlig vaske flere runder, men så fant jeg ut at det ikke var noe jeg kom til å orke og henge opp. Så da får det bli en annen dag. En vask er jo bedre enn ingen. Det syns hvertfall jeg.

En del husarbeid er blitt krysset av på den evig lange listen og jeg kan vel egentlig si meg ganske fornøyd med dagens innsats. Bare fra meg, men også innsatsen til samboeren min som har vært kjempe flink til å hjelpe til. Det er han forså vidt hele tiden. Om jeg spørr om hjelp så er han ikke vanskelig å be. Så der har jeg jo væt ekstra heldig. For når man har hundrevis av oppgaver, bloggen og youtube så er det veldig greit med en hjelpende hånd her hjemme. Særlig når han allikevel har ferie.

Jeg kjente jo til slutt at kroppen begynte å bli veldig sliten etter å ha holdt på en stund. Det kjennes på kroppen at jeg har gått 1 mil så da er det greit å ta det litt med ro. Når det verker under beina så vet man hvertfall at man har gjort en god jobb i dag. Ikke bare husarbeid, men også vanning av planter og en god middag. Så ja, her har jeg virkelig fått testet ut hvor mye kroppen min tåler. Det blir jo mange pauser, men allikevel blir veldig mye gjort i løpet av en dag. Kanskje det er på grunn av havregrøten til frokost eller at jeg har kuttet veldig ned på sukker. Uansett hva det er så gjør det meg veldig glad av å kjenne meg så mye bedre i kroppen. Selvom det er denne verkingen og utmattelsen i kroppen på grunn av FM så er det jo ikke i nærheten av hvor ille det var før. Så jeg lever jo et mye bedre liv nå enn hva jeg har gjort tidligere.

Nå som jeg har stått på og gjort så mye skal det bli deilig å slappe av og få seg en god natt søvn. Klokken begynner jo å bli ganske mye så det er jo kanskje på tide å legge seg. Kanskje jeg er klar til enda en dag med masse å gjøre. For det er jo mye som gjenstår. Jeg tenker allikevel at jeg ikke skal tenke at det er skikkelig kjipt om jeg ikke kommer i mål før vi reiser, for det er jo viktigere at jeg har energi på ferie og at kroppen og hodet mitt faktisk klarer å holde ut alle dagene. Og denne turen er jo noe vi trenger, så da gjør jeg det jeg orker også får det bare være som det er. Jeg skal ikke henge meg oppi alt jeg ikke har gjort når jeg har fått gjort så utrolig masse. Viktigere å ha fokus på alt som har blitt gjort. For hvis man tenker på alt som man ikke har fått tid til så kommer man til å bli gal.

Jeg skal hvertfall nå ta kvelden med god samvittighet og tenke at jeg har gjort en helt fantastisk innsats i dag.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg