For en helg!

En liten oppdatering på helgen.

Fredag: Denne dagen skulle vi egentlig møte en kompis av kjæresten, men han var dessverre blitt syk så da dro vi til Oslo for å møte min venninne. Det er så lenge siden sist vi møttes og jeg ble så glad da hun kunne møte oss i Oslo. Hun hadde tatt med seg en gave til meg. Hun hadde spurt om jeg ville ha en liten veske, men oppi der lå også en søt liten kanin til å henge på veska. Den falt i smak for å si det mildt. Jeg elsker jo alt som er nusselig. Så tusen takk for den søte gaven.

Vi tok turen innom Outland, noe vi må når vi først er i hovedstaden. Der kjøpte vi oss 2 bøker som virket veldig spennende. Mer om disse senere. Etter å ha vært på Outland gikk vi å spiste på subway. Jeg hadde aldri prøvd salaten der og syns den så veldig god ut. Den var jo forsåvidt helt grei, men bacon på subway er ikke noe jeg anbefaler.

Det var en godteributikk på Arkaden jeg har hatt så lyst til å gå innom og på fredag gjorde vi altså det. Kjæresten min sa jeg bare skulle plukke akkurat det jeg hadde lyst på. Han er så søt! Jeg følte meg som en liten unge der jeg gikk og fylte opp posen. Den butikken gav meg faktisk akkurat en sånn følelse. Vis du ikke har vært innom denne godteributikken før så anbefaler jeg det. Godteriet er av god kvalitet og det er et ganske godt utvalg også. Den ligger i 1. etasje på Arkaden.

Lørdag: Jeg var egentlig så sliten at jeg ikke burde ha dratt noe sted, men allikevel kunne vi ikke gå glipp av denne dagen. Kjæresten min har ei venninne som bor langt unna og som han ikke har sett på en god stund. Endelig kunne hun møtes og det kan man jo ikke gå glipp av. Så jeg samlet desperat sammen de siste kreftene og ble med til Oslo. Vi dro litt tidligere og fikk kjøpt et par ting vi trengte på Normal og Loco. Så satt vi oss på Peppes og spiste før vi gikk inn på Oslo s der vi skulle møte henne. Det var så mange folk inne på stasjonen at hodet mitt sluttet å virke normalt. jeg måtte stå langs veggen for å ikke få panikk. Jeg begynte å bli svimmel og etter det gikk det ganske fort nedover. Jeg prøvde å holde følge med kjæresten og venninna hans, men kroppen ville ikke ta seg sammen. Vi satt oss på en benk utenfor Espresso House på Galleriet busstasjon. Det var da jeg begynte å merke at dette ikke var enkelt. Jeg la hodet mot håndflatene for å unngå alle som gikk forbi, men det ble til slutt alt for mye. Jeg ble så svimmel og det kjentes ut som jeg skulle kaste opp eller svime av. Til slutt måtte vi bare gå ut så jeg fikk litt luft. Samtalen dem i mellom hadde jeg ikke sjans til å følge med på. alt bare koblet ut. Jeg hang over rekkverket og viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Kroppen var sliten, hodet var utmattet og jeg ville bare at alt skulle forsvinne så jeg faktisk kunne få sjansen til å snakke med venninna hans. Jeg måtte til slutt sette meg på huk og holde i rekkverket. NÅ skjønte jeg at det ikke kom til å bli bedre. “Vi må nok dra hjem” hadde jeg sagt til kjæresten, men alt jeg ville var å bli. Jeg måtte bare innse at jeg hadde tapt den kampen mot kroppen og hodet mitt. På bussen hjem klarte jeg ikke se opp eller snakke med han. Vi tekstet på mobilen. Det var alt jeg klarte å fokusere på. Heldigvis ble det litt lettere utover kvelden, men jeg har skjønt at man ikke skal dra til Oslo når man egentlig ikke orker.

Søndag: Jeg våknet opp uthvilt og tenkte at det kanskje kunne vært koselig å ta en tur. På søndager kan det vel ikke være så mange mennesker i byen? Heldigvis var det ganske greit å være i Oslo. Vi kjøpte 2 poser på “Toogoodtogo” som er en app der bedrifter selger ut mat dem ikke får solgt, rett før det stenger. Dette er jo en utrolig flott app som hjelper oss å kaste mindre. Det er definnetivt en app jeg kommer til å bruke mye mer fremover. Det er bra for å redusere matsvinn og for dem som ikke har så mye penger. Det blir nok også en app jeg kommer til å snakke mer om senere.

Etter å ha hentet de 2 posene med mat så gikk vi bort til operahuset. Jeg har faktisk aldri vært der før og syns det var en utrolig flott opplevelse. I en senere anledning håper jeg vi kan få tatt en tur og sett på noe der.

Når vi kom hjem ble det film før vi gikk og la oss. Så det har vært litt av en helg for oss. Jeg kjenner det blir en liten stund til neste gang vi tar turen til Oslo, men det er virkelig en flott by. Nå er ikke jeg så veldig glad i folkemengder, men ellers en veldig flott by!

Alle bildene er tatt søndag kveld på opera huset av kjæresten min. Mobilen min er gammel og tar ikke veldig fine bilder om kvelden, men kjæresten sin nye mobil derimot. Bildene ble utrolig flotte, men turen til opera huset var helt magisk. Også fikk jeg dele det øyeblikket med den flotteste personen i livet mitt. Ord kan ikke beskrive hvor flott den kvelden var.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg