For en flott dag

Akkurat nå har jeg satt meg ut. Det er så deilig med frisk luft og jeg nyter egentlig bare den siste tiden ute før det blir for kaldt. Jeg kjenner allerede at det er litt kjølig, men med et pledd så går det greit. Så jeg kommer egentlig inn hit for å fortelle litt hvordan dagen i dag har gått så langt. For det er en del som har skjedd. Jeg har fått bakt den siste oppskriften som skal komme ut denne måneden. Så da er alt av oppskrifter klart for denne måneden. Det er ikke dårlig å bli ferdig med alt det på kun en liten helg.

Etter å ha bakt så var det rett på middagen. For vi måtte jo ha middag i dag og egentlig hver dag, men i går glemte jeg helt bort tid og alt så da fikk jeg ikke lagd gårsdagens middag. Så da sitter jeg i dag med to middager som må lages. Jeg har ikke begynt på den andre middagen, men den første er både ferdig og spist opp. Det er jo ikke noe stress med den andre middagen for den skal vi ikke spise før i morgen. Jeg er bare litt redd for at kjøttet kanskje kan bli dårlig av å ligge i kjøleskapet. Som regel ville ikke dette vært et problem, men siden det er fra tilbudshylla og datoen på kjøttet ikke akkurat er så bra har jeg tenkt det er best å lage det i dag. Uansett er denne middagen mye bedre dagen etter så det gjør ikke noe at det blir lagd nå i dag.

Det har selvfølgelig også blitt tid til å slappe av litt ute inni mellom også. Jeg måtte steke det jeg bakte og det tok 15 minutter i ovnen. Da var det godt å sitte ute og avkjøle seg litt, mens det stod i ovnen. Så det har blitt ganske mye tid ute i stolen. Grunnen til at jeg satt meg ute i stad var fordi det begynte å regne, men nå har det stoppet. Ja, jeg kan til og med se litt blå himmel inni mellom skyene. Nå har det jo vært ganske greit med regn da. Det setter nok naturen veldig stor pris på for nå begynte faktisk gresset å bli litt gult noen steder. Vi har jo hatt uvanlig mye bra vær i år så da er det vel på tide å få litt ekte  norsk høstvær.

Nå som jeg er ferdig med oppskrifter for denne måneden så må jeg jo finne på andre ting. Kanskje jeg skal ta noen fine turer eller male litt igjen. Jeg har jo ennå ikke blitt ferdig med maleri nummer 2. Dere har jo sett det første med The Nightmare Before Christmas, men jeg begynte på et annet og det kom jeg faktisk ganske langt på også. Så vi får se om jeg ikke kan bli ferdig med det og få vist dere det i løpet av måneden også.

Ellers vil det gå mye i halloween relaterte forberedelser. Jeg har jo noen videoer som skal lages og mye som skal bakes. Så det er alltid noe som må gjøres, men jeg tror allikevel jeg vil ta en tur i skogen en av de nærmeste dagene. Nå er det lenge siden jeg har gått en skikkelig tur og jeg savner det skikkelig.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg