For en dag

Da har jeg faktisk fått bakt en kake i dag. Mer om dette på lørdag. Da kommer det oppskrift også. Dette er min absolutt favorittkake så jeg håper dere også liker den. Uansett… det var ikke det jeg kom inn hit for å fortelle dere. Eller delvis, men ikke helt. Jeg har lyst til å fortelle dere litt om hvordan dagen min i dag har vært. For denne dagen har vært veldig fin og koselig.

Det begynte med at jeg delte innlegget om tips til billig mat og det var så mye god respons så jeg tenkte at jeg skulle lage flere av disse innleggene i løpet av 2021. Kanskje ikke akkurat slikt som jeg lagde, men hvordan man kan spare penger generelt. Slike tips er jo veldig kjekt. Det syns hvertfall jeg og med tanke på den gode responsen jeg har fått så syns dere også det. Så jeg tenkte å dykke dypere inn i akkurat det temaet for jeg vet at det er mange som sliter med å få ting til å gå rundt. Vi lever i et veldig dyrt land og da må man prøve å spare på det man kan, me det er jo ikke alltid like lett å finne ut det på egenhånd. Derfor er jeg her for å gi dere noen gode tips og råd. Jo mer jeg kan hjelpe andre og spre glede fra min blogg, jo gladere blir jeg. Alt jeg ønsker er å hjelpe andre og gjøre andre sine liv litt lettere.

Med bloggen er jeg så heldig å nå ut til mange mennesker så derfor vil jeg gjøre noe som kan hjelpe og ikke bare tenke på meg selv. Så 2021 blir starten på en bedre blogg, en blogg som kan hjelpe andre på flere måter. Og syns du at det høres ut som noe du ikke vil gå glipp av så kan du følge bloggen på facebook HER. Dagen i dag har vært så fantastisk med alle disse flotte tilbakemeldingene og det gir meg bare lyst til å gjøre mye mer av dette fremover. Dessuten var det planen hele tiden. Jeg vet hva jeg vil gjøre med bloggen min. At det blir så godt tatt i mot av dere gjør meg veldig glad.

Jeg har mye forskjellig som jeg deler her på bloggen så jeg er sikker på at det er noe for nesten alle. Så fremover nå skal jeg jobbe hardt, lage bra innlegg og komme med gode bilder. Jeg ønsker (som jeg har sagt mange ganger før) at bloggen skal nå neste steg og gjerne enda et. Alt dette gjør jeg for dere herlige mennesker som ønsker å følge blogge min. Et stort takk til dere alle sammen som tar dere tid til å komme innom, kommentere, følge bloggen på facebook og gi meg mye glede. Tusen takk skal dere ha.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg