For ei herlig dame!

Når jeg først begynte å lage disse julekortene så tenkte jeg at det ville skape glede, men at jeg ikke kom til å se noe av den gleden og takknemligheten som disse menneskene fikk. Vel, så feil kan man altså ta. Jeg begynte å få et par julekort i posten som det stod at de ble glade for en liten oppmerksomhet i postkassen. Så fikk jeg plutselig et par meldinger på messenger om at de ble glade og syntes det var skikkelig fint det jeg gjorde, men det var allikevel en person som skilte seg ut fra alle de andre. Denne ene personen jeg hadde gledet med et kort hadde fortalt barnebarnet sitt om å kontakte meg, finne ut hvem denne personen var og fortelle at dette julekortet gjorde vedkommende glad og rørt.

Siden dette var så fantastisk koselig så vil jeg dele den koselige samtalen med dere (kort, men veldig koselig). Dette fikk jeg plutselig på messenger:

Han: Hei! Var det du som sendte ut julekort til personer du ikke kjente?

Meg: Ja, jeg har det.

Han: Du sendte et til min farmor, ville hilse og si takk! Hun ble veldig rørt, ønsket deg god jul og et godt nytt år.

Da ble jeg så utrolig glad og det kom faktisk noen gledestårer da jeg leste dette. For ei herlig dame som faktisk har ønsket å gi meg beskjed om at hun satt pris på julekortet. Jeg har faktisk ikke ord. Det er grunnen til at jeg gjør slike ting som dette fordi det gir andre så mye glede. For selvom det er små ting så betyr det så mye for andre å bli sett og satt pris på. Tusen takk for at jeg fikk en slik nydelig tilbakemelding. Jeg vet nå at den jobben jeg gjorde med å lage alle disse julekortene faktisk har gledet noen mennesker. Og om det ikke gledet alle så var det allikevel verdt det fordi jeg fikk slike tilbakemeldinger fra noen. Så jeg kommer definitivt til å fortsette med dette, men da skal jeg lage noen av gangen også får vi se hvor mange jeg ender opp med til neste jul.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg