Fokus på oppskrifter

Dagene nå er fortsatt veldig vanskelige. Det er fortsatt øyeblikk jeg bare stirrer ut i luften eller at jeg sovner midt på dagen. Tankene i hodet er fortsatt tunge og jeg klarer ikke å riste det av meg. Sånn har jeg følt det siden jul og det vil ikke gi slipp. Slike øyeblikk er jo det som er tyngst. Så jeg går egentlig bare og venter på denne psykologtimen på tirsdag sånn at jeg kan få et svar på hva som skjer videre. Også prøver jeg å bruke dagene til noe positivt.

Ta gårsdagen for eksempel. Jeg bakte noe utrolig godt og lagde noe helt nytt til middag. Begge deler vil det komme oppskrift på etterhvert, men jeg har ikke helt bestemt meg hvordan jeg skal gjøre det med middagsoppskrifter ennå. For det er jo ikke så mange nye middager som jeg kommer til å lage. Så det kan hende jeg bruker tirsdagene til middagsoppskrifter og lørdagene til bakst og kaker. For å hele tiden fylle 3 dager i uken med oppskrifter tror jeg ikke at jeg klarer.

Så var det dagen i dag da. Jeg har faktisk en middag som jeg skal prøve ut i dag. Det blir jo veldig spennende. Jeg er så spent på hvordan det smaker og hvordan det er å lage denne. For jeg har aldri sett noe lignende før, så det blir veldig spennende. Nå de siste par ukene har jeg kommet over så mye godt. Ikke bare baking, men masse middagsinspirasjon også. Så forhåpentligvis blir det mye spennende som dere også kan bli inspirert av.

Når det kommer til middagsoppskrifter så har jeg ikke lyst til å dele hva som helst. Alle vet jo hvordan man lager kjøttkaker i brun saus eller ovnsbakt laks. Så jeg prøver å lete rundt på nettet etter de oppskriftene som ikke er så vanlige.

I fjor delte jeg jo også noen veldig spennende oppskrifter på middager som jeg er veldig fornøyd med. Jeg fikk også prøvd ut masse nytt og fikk virkelig testet ut kokkeferdighetene mine. Så forhåpentligvis kan jeg komme med enda mer i år. Det eneste jeg skal tenke på er å kun legge ut ting som ikke er i alle kokebøker og som alle allerede kan eller har smakt før. Også vil jeg heller ikke legge for mye press på å måtte legge ut slike oppskrifter og bli helt utbrent og stressa over det. For meg er det mye enklere å bake. Så hvis det ikke kommer en middagsoppskrift på tirsdager, er det en oppskrift på bakst den dagen. Jeg tror det er mye bedre enn å bruke torsdagen i tillegg og bli helt stressa fordi jeg plutselig ikke har noe å legge ut.

Ja, det var altså litt tanker rundt dette med oppskrifter. For nå har jeg begynt å lage sånne ting og jeg vil virkelig dele disse oppskriftene med dere. Og jeg syns hvertfall det var en veldig god løsning. Hva syns dere?

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg