Flink pike

Nå har jeg virkelig stått på. Planen var å ta en klesvask og rydde i pappen som er i gangen. Det var de oppgavene jeg hadde satt meg. I tillegg til å rive pappen i biter og få alt i en eske så har jeg vasket opp alle glassene og koppene. Jeg har ryddet i stolen som står i stua og organisert alt som skal kastes i gangen. Det er bare ikke så veldig lett når man ikke har bil. Så det har blitt en del pant som står i gangen, gamle klær som skal gis bort og denne store pappesken med papp som må kjøres bort. Da blir det fort rotete, men nå er det i det minste organisert rot. Det hjelper ikke akkurat at alt står sammen med skittentøyskurvene. Da blir det jo enda verre, men dette skal jo bort etterhvert. Vi tar litt og litt. Til slutt er gangen ryddig. Det er hvertfall ikke noe rot der som flyter rundt. Så i dag har jeg vært veldig flink. Jeg føler meg hvertfall flink. Det eneste som mangler nå er å henge opp klesvasken, men jeg trenger en liten pust i bakken før jeg kan fortsette.

Nå ligger jeg egentlig bare her og lurer på om jeg skal finne en film å se på før jeg fortsetter. Nå er jeg heldigvis snart i mål med oppvasken og gangen er det ikke så mye jeg får gjort noe med utenom å vaske klær. Så jeg syns jeg fortjener en skikkelig lang pause nå. Også har vi fått Disney+ som vi kan se masse fine Disney filmer på. Beste 70,- (i måneden) jeg har brukt! Jeg har allerede sett Big hero 6 og innsiden ut. Så hva skal man se på nå? Det er jo så mange fine filmer å velge mellom. Det er hvertfall én film jeg gleder meg til å se og det er Frost 2.

Siden jeg er såpass sliten så vil jeg ikke sette på en film jeg aldri har sett før. Derfor tror jeg heller at jeg går for Snehvit fordi den har jeg sett så mange ganger som barn, men det er jo en veldig flott film. Så da får jeg legge meg litt ned og se på film frem til jeg orker å henge opp tøyet i vaskemaskinen.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg