Fjelltur og kolonnekjøring

Her kommer en liten oppdatering fra gårsdagen først siden jeg rett og slett ikke orket å skrive noe på bloggen i går.

Dagen startet med at jeg forsov meg, noe som er veldig bra gjort siden jeg starter kl. 12 på kurset. Når jeg kom på kurset så begynte jeg å lese meg litt opp mot tatoveringsyrket og behandling av tatoveringer. Når det var gjort så satt jeg meg ut i sola og venta på mamma som skulle hente meg. Når hun kom så spurte hun om vi skulle kjøre opp på fjellet. Jeg sier ikke nei til fjelluft så da reiste vi innom butikken og handlet med litt mat. Når vi kom opp på fjellet så var det utrolig flott vær. Vi satt oss ute og solte oss. Det var utrolig koselig. Og man drar ikke på fjellet uten å ta bilder.

Finnes ikke noe bedre utsikt enn naturen.

Dagen i dag ble også kjøretur, men da var det kolonnekjøringen til Sverige som stod på planen. Det var opp tidlig og ble hentet av venninna mi. Det ble mange kule biler å se på og utrolig fint vær. Det ble handling og en matbit. Jeg traff kjentfolk og hadde det helt topp. Jeg fikk kjøpt et par ting som jeg skal ha med til typen til torsdag. Også ble det et tårn med snus og 2 røykpakker. Så da har man vel fått alt man trenger og litt til. Jeg kjøpte en morsom liten overraskelse til typen som jeg gleder meg til å gi han når vi møtes. Eller så er det vel ikke så mye å si annet enn at jeg ligger rett ut på senga og her kommer jeg til å ligge resten av kvelden. Det har blitt mye sitting og en del gåing i dag og da er det lov å være sliten.

I helgen tenkte jeg å ta det litt med ro, pakke bagen så den er klar til torsdag og gå litt turer. Neste uke er det jo kurs igjen frem til jeg skal dra. Det eneste jeg klarer å tenke på nå er at det blir sykt koselig å møte typen igjen og få noen fine dager sammen. Jeg gleder meg like mye som alltid og det tror jeg at jeg kommer til å fortsette å føle hver eneste gang. Jeg har endelig møtt drømmemannen og det er absolutt ikke noe jeg tar forgitt. Han er det beste som har skjedd meg og for meg er han så utrolig mye verdt at dere aner ikke. Så dette er en mann jeg kommer til å ta godt vare på. Jeg skal nyte hvert eneste sekund med han.

Så sånn ser da dagene mine ut fremover. Det er ikke mye døtid og det elsker jeg. Jeg må ha noe å gjøre hele tiden frem til jeg skal til han for eller så kommer jeg enten til å bli gal av å tenke på han eller så kan jeg nok bli veldig masete og det er ikke noe jeg vil. Vi snakker hver dag, men det er greit å savne hverandre litt også kanskje.

… Men er man nyforelska så blir det jo ofte litt vel mye følelser og jeg som ikke har vært nyforelska på veldig mange år kjenner at det kan bli litt i overkant for mye til tiden. Man kjenner hvertfall at man lever!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg