Filmanbefaling

Jeg så en helt fantastisk film på Disney+ i natt. Om dere ønsker å se et vakkert eventyr denne julen så vet jeg nøyaktig hvilken film som vil passe. Filmen jeg så heter:

The Nutcracker And The Four Realms

Det er virkelig en vakker film som tar deg med til en helt annen verden. Filmen er fra 2018 så det er ikke en veldig gammel film. Selv har jeg ikke sett den før nå, men det er definitivt en av mine favoritter til jul etter å ha sett den. Så hvis du ikke har sett denne filmen før så anbefaler jeg deg å se den.

Dette bildet syns jeg passet perfekt til denne filmanbefalingen. Jeg har jo både ballerinaer og nøtteknekker. Det er faktisk en av mine favoritt historier og en av mine ønsker er å kunne se nøtteknekkeren (ballett). Vi får se om drømmen min kan gå i oppfyllelse når corona roer seg ned.

Nå har jeg hvertfall fått sett denne flotte filmen og jeg koste meg skikkelig. Det var nydelige kostymer (noe jeg elsker i slike filmer). Også var det eventyr på sitt beste. Jeg drømte meg helt bort og glemte alt rundt meg. En vakker film som passer perfekt til juletiden. Så hvis du ikke vet hvilken film du vil se nå i desember kan du jo se på denne.

Følg bloggen for mange flere filmtips og mye annet spennende nå i julen. Følg bloggen på facebook HER så går du ikke glipp av noe.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg