Filmanbefaling

En askepotthistorie: Juleønsket

Ja, det er altså filmen jeg så i går. Denne ligger på Netflix for dere som måtte ønske å se på den. Jeg syns hvertfall det er en fin julefilm. Faktisk så jeg på den i fjor også. Dette er en film jeg gjerne ser igjen neste jul også. Så la oss se litt på hva slags film dette er.

Først vil jeg si det er en typisk jente/drama film og den lever virkelig opp til navnet Askepott. Vi har en stemor, en dø far og 2 stesøstre. Og selvfølgelig ville det ikke vært en askepott-type film uten kjærlighet. Så er det mye sang, dans og selvfølgelig juletema. Jeg syns den er veldig fin på grunn av all julemusikken og julekostymene som er med i filmen. Det ville ikke vært mye til julefilm om det ikke hadde det. Hovedrollene er spilt av Laura Marano og Gregg Sulkin. Ganske typisk Disney film egentlig. Begge skuespillerne kommer jo fra Disney. Vel, det er hvertfall der jeg har dem fra. Om dette er en Disneyfilm eller bare ser sånn ut, vet jeg ærlig talt ikke. Uansett er det en veldig bra film som jeg vil anbefale deg å se om du liker slike type filmer.

Når det kommer til julefilmer så er ikke jeg den som ser på så mye drama og kjærlighetsfilmer, men akkurat denne liker jeg veldig godt. Det eneste jeg ikke liker er autotune på sangene for det høres mer ut som roboter synger enn mennesker, men sangene i seg selv er veldig vakre. Hvis det er barn og unge som skal se på denne så tviler jeg på at dem kommer til å legge merke til det, men jeg bor med en musiker som er veldig flink til å si sånne ting og nå hører jeg bare det. Det har ikke ødelagt filmen for meg, men det er allikevel litt irriterende å plutselig ha øret opp som slike detaljer.

Men uansett… Det er en fin film for hele familien. Så om du ikke vet hva du vil se på, men vil se en julefilm kan du jo sette på denne. Den ligger som sagt på Netflix for dere som har det.

Følg bloggen på facebook HER om du vil få med deg flere filmanbefalinger og annet spennende nå mot jul.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg