Film, Youtube og musikk

I natt ble det egentlig ganske stille. Jeg har sett på film, sett på youtubevideoer og hørt på musikk. Filmen jeg så i natt var Goosebumps med Jack Black som spiller forfatteren av grøssebøkene. Planen var egentlig å se Chucky, men siden PS3 ikke ville spille av Blue-Ray disken så måtte jeg finne en annen film å se på. Så da skal vi få byttet PS3 som er i stua med PS4 sånn at jeg kan se på alle filmene uten problemer. Det er jo det eneste jeg bruker PS3 til nå som jeg har den store TVen i stua. På TVen ligger alt det andre (Netflix, Spotify, Youtube osv.) så det er faktisk ikke så mye jeg trenger PS3 til. Og når den ikke vil spille av de filmene jeg har kjøpt så må den jo byttes. Flaks for med at samboeren min har det meste av spillmaskiner.

For dere som ikke har sett Goosebumps eller bare er nysgjerrig på hva jeg syns om filmen så kan jeg jo si litt om den. Det er definitivt en film jeg liker. Den er ikke skummel eller noe, men jeg liker virkelig filmene som Jack Black spille i. Alltid er det litt (mye) humor i det og han er skikkelig artig å se på. Hadde det vært en annen skuespiller i denne filmen så ville den nok vært mer skummel, men det er noe helt spesielt ved han som får filmen til å bli morsom og spennende. Jeg klarer aldri å ta han seriøs som man kanskje burde i denne filmen, men det gjør den jo ikke mindre bra av den grunn.

Filmen har jeg sett før på Netflix, men så ble den fjernet derfra og jeg hadde lyst til å se den igjen så da kjøpte jeg filmen. Nå kan jeg jo se den akkurat når jeg vil. Sånn er det med de aller fleste filmene jeg har kjøpt. Jeg kjøper dem sånn at jeg kan se dem igjen og igjen fordi det er bra filmer. Enten det eller så er det filmer som høres bra ut. Når jeg kjøper filmer som jeg aldri har sett før så leser jeg alltid om dem først sånn at jeg er sikker på at handlingen ikke er helt teit. Filmen kan jo fortsatt være dårlig, men da vet jeg i det minste hva den handler om. For når det kommer til skrekk/horror så vil jeg helst ha filmer som handler om spøkelser, forbannelser osv. Noe jeg ikke kan fordra er zombiefilmer så jeg har ikke kjøpt en eneste zombiefilm i hele mitt liv. Jeg klarer ikke helt se hva som er så spennende med dem fordi det er som regel bare å løpe fra dem, gjemme seg eller drepe. For meg blir det for kjedelig. Også er det demonfilmer. De klarer jeg ikke å se fordi jeg får alltid mareritt eller blir fullstendig paranoid. Jeg har sett Annabelle, men det er vel nesten den eneste type filmen med slik som jeg faktisk kan se igjen. Sikkert fordi det handler om ei dukke og ikke så mye om det som skjuler seg bak. Jeg freaker ut de få gangene som demonen vises, men ellers går det fint.

Filmene jeg har kjøpt og som jeg venter på at skal komme, vil jeg vise bilde av. Det er så mange bra filmer som jeg har ønsket meg ganske lenge så jeg gleder meg veldig til å vise dere dem. Også blir det moro å få fylt opp hyllene i tvbenken og kunne se på enda flere skumle filmer.

Nå tenkte jeg at det kanskje var på tide å få seg litt søvn. Natten har gått greit siden jeg har distrahert meg med alt jeg kunne distrahere meg med. Så da får vi se om jeg får sove litt og så får vi se hvordan resten av denne grusomme dagen går. For dere som ikke vet hvilken dag det er i dag så sier jeg det ganske kort og enkelt. Det er dagen da tantebarnet mitt ble funnet etter at hun var savnet fra kvelden før. Hun ble funnet i skogen etter at hun ikke orket å leve mer. Så dagen i dag er ekstra tung og derfor har jeg prøvd å få tankene over på alt mulig annet. Det eneste som gjenstår nå er litt søvn før sorgen virkelig griper tak.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg