Film: Ringu

Som jeg fortalte i går så har jeg sett de 3 filmene Ringu som da er horrorfilmer. Endelig har jeg fått sett alle sammen. Det har jeg faktisk hatt lyst til ganske lenge nå, men siden det krever en del lesing så har jeg ikke orket. Jeg er veldig flink til å forstå engelsk så jeg ser aldri med tekst da, men japansk er ikke min sterkeste side. Så da tok det litt tid før jeg orket å sette i gang med filmene, men endelig fikk jeg det. Og disse fimene er så utrolig bra. Nå er jeg allerede fan av The Ring, men som alltid topper den japanske versjonen. Så om du liker horror så burde du virkelig se disse tre filmene.

Første filmen var ganske lik The Ring, men etterhvert så ser man mer og mer forskjell. Noe som egentlig gjør det japanske versjonen mye bedre. Man blir kjent med jenta i brønnen på en helt annen måte. Som for meg gjør at filmene blir mer interessante og spennende. Og når man ser siste film så syns man mer synd på denne jenta enn noe annet.

Jeg kommer definitivt til å se disse filmene igjen. Og heldige meg har jo kjøpt dem på DVD. For jeg viste at jeg kom til å like dem når jeg først fikk se dem. Er det noe jeg virkelig liker å se på så er det japanske horrorfilmer. Først og fremst fordi dem ikke har den irriterende, høye lyden for at folk skal skvette. Også liker jeg alt som har med forbannelsen og spøkelser å gjøre. Jeg syns det er spennende å se på alle disse historiene fra Japan om overnaturlige hendelser og overtro. Og om du liker det samme så burde du se Ringu filmene. Ja, de amerikanske er også veldig bra, men jeg må si at den japanske versjonen er best (som alltid).

Grunnen til at jeg liker å se den japanske versjonen fremfor den amerikanske er så mangt, men en av grunnene er jo (som jeg fortalte) at man slipper høye lyser. For de er bare irriterende. De har i steden lagt på litt creepy musikk som passer veldig godt til scenene. Så hvis du vil se en bra film eller i dette tilfelle 3 filmer, burde du sjekke ut Ringu. 

FØlg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg