Film maraton

Ja, da var nok en dag over. Det er på tide for meg å få meg litt søvn, men før det så tenkte jeg å fortelle dere litt om hvordan min har gått i dag. Ikke at det er så mye å fortelle, men la oss allikevel prøve.

Dagen min startet med en ganske sliten kropp så jeg orket ikke gjøre noe i dag. Vel, det er jo ikke helt sant. Jeg har jo faktisk sittet å jobbet med bloggen, men det krever mer a  hodet enn av kroppen så det gikk greit.

Etter å ha sittet en stund med jobb ble det en tur innom tik tok før jeg satt meg ned med noen youtube videoer. Inni mellom sjekket jeg litt på Pintrest og så avsluttet jeg dagen med alle 3 The Ring filmene. Alt i alt en ganske fin dag selvom jeg ikke har gjort så mye.

Kanskje blir morgendagen litt annerledes. Jeg har virkelig lyst til å få gjort litt husarbeid igjen. Det er litt oppvask som må tas. Den kommer jo bare man snur seg. Så det får jeg forhåpentligvis gjort i morgen, men nå skal jeg prøve å få meg litt søvn. Nå har jeg vært våken mye lengre enn de siste dagene så jeg er faktisk veldig trøtt nå.

Så da er det bare å krysse fingrene for at morgendagen bringer med seg en kropp som vil samarbeide. Det hadde jo vært supert.

Natta!

Følg bloggen på facebook HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg