Farge håret og ny tegning

I dag får jeg forhåpentligvis farget håret mitt. Jeg begynner å bli ganske lei av å ha blondt hår. For det første er det alt for lyst så håret mitt ser skikkelig tynt og grusomt ut. For det andre liker jeg ikke blondt hår på meg selv. Blondt og brunt hår blir alt for kjedelig for meg. Derfor gleder jeg meg skikkelig til å se hvordan resultatet blir når jeg har farget det nå. Dere som følger med på bloggen min har jo sett at jeg har kjøpt blå hårfarge, men så fikk jeg en helsprø idé og kjøpte mørkerosa også. Så oppå skal det være rosa og under blir det blått. Vel, det er hvertfall det jeg håper på. Så får vi se hvordan resultatet blir. Jeg gleder meg veldig, men jeg gruer meg litt også. Jeg har aldri brukt manic panic før så jeg vet ikke hvordan den er å påføre, hvordan den setter seg i håret mitt og hvordan det ser ut etter et par uker. Jeg har farget det i forskjellige farger før, men det har vært med et merke jeg har vært vant med så dette blir spennende.

Som dere ser på bildene over så har jeg hatt både rosa og blått hår, men jeg har aldri turt å prøve meg på 2 farger på håret samtidig. Jeg har hatt lyst til det lenge, men det har aldri blitt noe av. FØR NÅ! Så da er det egentlig bare for meg å hoppe i dusjen. Håret må være helt nydusjet med kun Shampo. Når håret er tørt så begynner jeg. Jeg tar bilder underveis og så får dere se når jeg er ferdig.

Noe må man jo finne på når man bare sitter inne hele dagen. Jo mer man har å gjøre jo fortere vil tiden gå. Nå har jeg sett så mye TV at jeg snart har sett alt som er å se på både på viaplay og netflix. Så da finner man andre ting å gjøre. Jeg har jo brukt mye tid på å tegne i det siste, men noen ganger trenger jeg en pause fra det også. Det har blitt litt husarbeid, baking og matlaging også, men det er jo selvfølgelig ikke så lett å gjøre akkurat hva man vil med denne kroppen. Jeg gjør hvertfall det beste ut av det.

I tillegg har jeg nettopp blitt ferdig med en ny tegning. Søsteren min kom med en idé på hva jeg kunne tegne og her er resultatet. Billie Eilish har jeg tegnet her. For dere som ikke vet hvem det er så er det en sanger som er ganske populær for tiden. På bildet jeg så etter så har hun grønt og svart hår, men jeg bruker ikke farger på mine tegninger så da ble det veldig lys grå på toppen. Har du noen idéer for hvem jeg kan tegne så skriv det gjerne i kommentarfeltet så skal jeg gjøre mitt beste. Akkurat nå holder jeg på med en tegning av Enya. Dette er også en idé jeg fikk fra noen andre. Jeg syns det er gøy å tegne, men det er ikke alltid like enkelt å finne ut hvem man skal tegne. Så jeg setter utrolig stor pris på nye idéer. Men nå får jeg komme meg i dusjen så håret mitt faktisk tørker i løpet av dagen. Jeg bruker ikke hårføner fordi det ødelegger håret enda mer. Så da er det bare å vente til det tørker av seg selv.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg