Eventyrlige landskapsbilder

Selvfølgelig kom jeg meg på en liten tur i går. Desverre orket jeg rett og slett ikke å blogge når jeg kom hjem igjen, men det gjør jo ikke noe. Det betyr jo bare at jeg kan dele bildene med dere i dag.

Jeg hadde en helt fantastisk tur. Også gikk jeg mye lengre enn jeg hadde planlagt. For planen var egentlig å gå en rundtur, men så hadde jeg lyst til å filme litt i skogen. Her var det lagd skispor så jeg ville ikke ødelegge de. Så jeg gikk bort til den store stien litt lengre borti her. Der var det også lagd spor, men ikke før jeg kom litt lengre inn i skogen. Jeg fikk derfor ikke gått en lang tur i skogen, men jeg fikk sett hvor nydelig det er der. Hadde jeg bare hatt penger til ski så skulle jeg tatt med dere på lange turer inn i skogen, men det har jeg desverre ikke nå. Så da ble det bare en liten tur. Her er bildene fra turen.

Ord kan virkelig ikke beskrive hvor glad jeg er for å komme inn i skogen igjen. Den følelsen av å gå rundt der går det faktisk ikke an å beskrive. Jeg føler meg bare så lykkelig og fri når jeg kommer i skogen. Selvom det var så kaldt at jeg ble liggende rett ut på sofaen etterpå så var det absolutt verdt det. Og det blir veldig moro å dele alt sammen med dere når jeg får redigert videoen og får lagt den ut, men det blir en liten stund til.

Om du ikke vil gå glipp av videoen og vil se andre videoer jeg har lagt ut så kan du trykke deg inn på linken rett under her som heter Youtube. Da kommer du rett til min kanal. Husk å abonnere og trykke på bjella for ikke å gå glipp av noe. Også deler jeg masse på Instagram som du finner link til under her sammen med de andre. Verdt å følge med om du ikke vil gå glipp av noe.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg