Etter 30 minutters husarbeid

Nei, nå begynner kroppen min å bli slitsom å ha og gjøre med. Når jeg blir utslitt av å gjøre bittelitt husarbeid så er det ikke noe moro. Jeg ligger langt utpå dagen og sover men det hjelper tydeligvis ikke. Vis jeg blir syk nå så kommer jeg til å bli sprø. Vel, jeg har da hvertfall klart å lage middag, brette klærne og henge opp nye. Det er da bedre enn ingenting. Jeg får vel bare være glad for at jeg får gjort. Vis jeg gjør litt hver dag så kommer jeg nok i mål til slutt. Det er en evig ond sirkel fordi jeg kommer inn i perioder der jeg ikke klarer å gjøre noe og så blir det masse å gjøre når jeg har litt energi. Da sliter jeg meg ut til alt er gjort og er tilbake til der jeg ikke orker noe igjen. Jeg lærer aldri selvom jeg vet veldig godt hva som skjer om jeg pusher kroppen min. Gang på gang skjer det. Hvorfor? Jo, fordi noe inni hodet mitt sier at jeg må. Vis jeg har 1% energi så MÅ jeg bruke den på noe fornuftig. Litt av en logikk…

Jeg må skryte litt av samboeren min da. Han har vært utrolig flink til å hjelpe til å holde det ryddig, men også til å holde humøret mitt oppe. Selvom vi nå går oppå hverandre hele tiden så finner vi alltid ut hvordan vi skal ha det fint sammen. Vi kan holde på med hver vår ting, men også finne på ting sammen. Det er veldig godt å ha han her. Nå som alle skolene er stengt så kommer han til å være hjemme hele tiden. Det har gått bra hittil så jeg tror nok vi skal klare oss fint fremover også.

Jeg vurderer å begynne på en ny tegning. Foreløpig har jeg ikke kommet så langt, men kanskje det er en fin måte å få tiden til å gå på. Det har vært så mye hysteri for tiden så det hadde egentlig vært veldig fint å være koble helt av og drive på med noe jeg syns er gøy. Jeg har jo litt energi igjen selvom jeg har drevet med husarbeid i dag. Kanskje det er en fin måte å slappe av på og ikke kjøre seg selv helt ned i kjelleren igjen.

Eller så går nå dagene ganske normalt her. Vi er ganske slitne begge to, men ellers er formen fin. Vi holder oss som regel inne, men det er nok å finne på her. Enten det er gitarspillingen hans, husarbeid, Netflix eller baking. Jeg har foreløpig litt råvarer i skapet så noe kan man jo alltids finne på. I går kveld/natt lagde jeg gelé til samboeren min. I dag ble det innbakte pølser. Noe må jeg jo finne på. I tillegg til mat og dessert/kaker så har jeg endelig fått lagd en liste på hva det blir til middag fremover. Det er kanskje greit nå som butikkene er helt tomme for ting. Sånn blir det når folk får panikk og handler mye mer mat enn det de trenger. Vi får håpe det blir litt mindre panikk hos folk i nærmeste fremtid. Vi kan ikke ha det sånn. Men uansett… Jeg tror Jeg tar frem tegneblokka og setter meg ned i stolen. Det tror jeg at jeg trenger nå.

Hva gjør dere i denne tiden? Sitter dere i karantene? Har dere blitt smittet eller er redd for å bli smittet? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg