Et minnerikt 2022

Nå som dette året snart er slutt, tenkte jeg det kunne være moro å ta en liten oppsummering. For meg har det vært litt av et år. Jeg startet året veldig deprimert i Gjerdrum. Alt føltes bare feil og jeg begynte å tenke på hva som kunne være årsaken til at jeg hadde det sånn. Det var allerede i januar at jeg forstod at jeg var lesbisk. At jeg ikke hadde forstått dette tidligere er for meg ganske utrolig, men for noen er det vanskeligere å komme ut enn andre. Og dette kan være av så mange grunner. Jeg har jo alltid vist at jeg likte jenter, men jeg tvang meg selv til å tro at jeg også likte gutter. Det er rett og slett bare fordi jeg har vokst opp på et sted der det ikke var så vanlig, hvertfall ikke da jeg var ung. Som medførte til at jeg da fikk meg selv til å tro at jeg måtte få det til å fungere med en mann.

Om du lurer på om det går ann å leve et liv som “hetrofil” når du er skeiv så er svaret nei. I allefall ikke et godt liv.

Jeg fikk gått noen veldig fine turer på starten av året da.

Til slutt fikk jeg flyttet ut av leiligheten i Gjerdrum. Allerede da kjente jeg at jeg ble lettere. Jeg følte på hele meg at det var nå livet virkelig skulle begynne. Nå skulle jeg finne et sted å bo og jeg skulle starte livet mitt slik jeg egentlig skulle ha gjort fra starten.

Ikke lenge etter at jeg flyttet hjem til mamma, flyttet jeg videre til Krokstadelva sammen med venninna mi. Når vi kom på plass der så føltes alt så mye bedre. Og det ble mange fine turer, både ut å spise, mate svaner og skogsturer. Det føltes godt å endelig flytte tilbake der alle venner og familie bor.

En veldig fin start på et nytt kapittel i livet mitt.

30. april dro jeg på svigerinna mi sin babyshower og dagen etter kom jeg ut av skapet. Det var en helt ny start og det føltes så godt å endelig føle meg fri. Ikke minst var det starten på et helt nytt liv. Og det var da jeg møtte verdens beste jente. 3. juni er en dag jeg aldri kommer til å glemme. Dette er dagen jeg fikk møte jenta mi for første gang. Vi ble sammen 5. juni og har hatt mange flotte opplevelser sammen siden det. Både i Norge og i Sverige har vi fått opplevd mye fint sammen. Mange flotte minner vi nå kan se tilbake på. Det har vært litt av en sommer/høst. Jeg trodde aldri jeg skulle finne noen som var ment for meg, som fikk meg til å føle kjærlighet så sterkt. Det var ikke før jeg traff henne at jeg virkelig viste hva kjærlighet var.

Å se tilbake på alt det fine vi har opplevd sammen gjør meg alltid så utrolig glad. Alle disse fine bildene viser mange flotte turer med uforglemmelige minner. Og ennå flere skal det bli.

25. september dro mamma og jeg på båttur til Kiel. Det ble show, noen utrolig gode drinker, god mat og live musikk på kvelden. En utrolig fin tur som jeg er veldig glad for at jeg fikk dele med mammaen min. Det er ikke ofte jeg har fått dra sammen med mamma alene så den turen der betydde veldig mye for meg. Og jeg håper vi kan ta en liten tur sammen en annen gang også.

Etter den flotte turen ble jeg liggende med covid. Ikke akkurat den beste opplevelsen. Jeg var svimmel, vondt i hodet og full pakke. Takk og lov for verdens beste venninne som passet på meg, gav meg både mat og te. Ja, hun var virkelig der når jeg trengte henne som mest.

I november ble det full kaos. Både med bursdagen min og flytting, men det ble jo både en flott bursdag og vi kom oss til et nytt sted. Her håper jeg vi kan bo en god stund fremover.

Så kom desember med julen. Og julen skal jeg feire med jenta mi og min fantastiske familie. Etter det drar jeg til Sverige for å være hos jenta mi og feire nyttårsaften der. Det kommer til å bli litt rart å ikke være hjemme i Norge til nyttår, men jeg gleder meg masse til å tilbringe mye tid med jenta mi. Også er jeg veldig spent på hva 2023 bringer med seg. Jeg håper det blir mange fine turer til Sverige og rundt i Norge. For er det noe jeg virkelig vil fylle neste år med så er det reise. Jeg håper jeg får opplevd mye nytt og sett nye steder.

6 kommentarer
    1. Kunne ikke være vanskelig på videregående å komme ut av skapet. Jeg var jo åpen hele tiden at jeg likte ved eventet og gutter, og viste det godt. Samme med at jeg sleit med angst og depresjon. Både klassene under og over oss var det fult av homofile og bifile. Og ingen shamet de som var det heller på videregående.

      1. Kommer jo helt an på hvordan miljøet er rundt en person ellers. Man er jo ikke bare på skolen vettu. Men ja, vi hadde et flott miljø på vgs. Alle fikk være seg selv uansett legning, klesstil osv.

    2. Så fint skrevet og fint å lese at dere har det så fint sammen. Gleder meg på deres vegne. Og masse flotte bilder dere har delt med oss.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg