Et mål å nå

Da har vi kommet hjem fra tur nummer 2 i dag. Den ble litt tidligere enn planlagt. Vi gikk etter å ha spist middag sånn at samboeren min kan få med seg en fotballkamp i kveld. Nå er jeg sånn passe sliten og tenker at jeg skal slappe av resten av kvelden. Lurt å ikke bruke kroppen for mye for da har jeg ikke ork til å gå i morgen og alt blir forgjeves. Jeg har virkelig lyst til å komme inn i en rutine og klare å komme i form. Jeg vet jeg sier dette ganske ofte og jeg faller tilbake fordi jeg bruker kroppen for mye. Forhåpentligvis klarer jeg å passe på nå. Jeg vil virkelig gå den turen i fjellet når vi kommer oss til Bergen og da må jeg være veldig forsiktig med hvor mye jeg bruker kroppen. Jeg må starte i det små og heller øke etterhvert. I dag har jeg gått 1 liten tur og 1 litt lengre, men jeg føler meg egentlig ganske bra så det er ikke noe problem. Nå må jeg bare holde det jevnt og forhåpentligvis er jeg klar om 1 måned. For når jeg først går hver dag så er jeg i mye bedre form og jeg føler meg mye bedre i kroppen. Problemet er å lytte til kroppen og ikke pushe for mye.

Ja, som dere ser på bildet over så har jeg fått rosa hår med en slags lysere tone av oransj nederst. Skikkelig sukkersøtt og ikke helt min farge, men det får bare være sånn en stund. Jeg orker ikke tenke på det akkurat nå. Det har sett mye verre ut og jeg har gått ut så da får det bare være. Det er helt greit.

Sånn utenom håret mitt og trening så er det ikke så mye annet som skjer her. Jeg tenker jeg prøver å fokusere på helsa og komme i form til ferien så det vil nok ta opp.mesteparten av min energi og tid fremover. Når jeg slapper av så tenker jeg å se på TV eller lese bok. Kanskje prøve å finne noen nye oppskrifter jeg kan prøve meg på til middag. For selvom jeg skal slappe av så må jeg jo holde meg litt i bevegelse. Det er jo ting som skal gjøres her hjemme og man kan ikke bare ligge og sløve. Jeg tenker jeg bruker 1 time nå på “sofaen” også får jeg brette tøyet som henger på tørkestativet.

Da har jeg en plan for dagene fremover. Så lenge jeg får tatt 1 tur og klarer å lytte til kroppen så skal dette gå bra. Jeg har et mål og jeg har tenkt til å klare det. På Bergensturen skal jeg klare å komme meg på toppen av fjellet. Det kommer nok til å ta lang tid å komme seg opp, men jeg har hvertfall ingen planer om å feile. Jeg skal klare dette og da gjelder det å gjøre en god jobb i forkant.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg