Et levende mareritt

Jeg kan nesten ikke tro hva som skjedde i går, men jeg har altså en veldig god grunn til å ikke ha blogget. For dagen startet med at jeg var litt sliten og hodet mitt var på vei til å få hodepine, men jeg tenkte at det var noe jeg kunne leve med. Så jeg skrev at jeg skulle bake og begynte med det. Når jeg så vidt hadde kommet i gang så ble hodepinen verre, men jeg beit tenne sammen og ble ferdig med det.

Etter det ble alt mye verre. Jeg kunne ikke reise meg opp uten å bli kvalm. Derfor bestemte jeg meg for å ligge helt stille hele dagen. Noen ganger sovnet jeg, men våknet nesten med en gang. Så jeg prøvde å ta en varm dusj. Jeg stod under det varme vannet med nakken og prøvde å massere litt. Den lille tiden i dusjen føltes det heldigvis ikke så ille, selvom jeg var sikker på at jeg skulle svime av et par ganger.

Når jeg kom ut av dusjen så var det tilbake til senga og der ble jeg liggende å sove av og på frem til nå. Selvfølgelig vet jeg grunnen til denne helt forferdelige hodepinen som plaget meg i hele går. Kroppen min var så utslitt etter den lange turen her om dagen, men allikevel måtte jeg sette meg ned å hekle. Dette slet ut hender og skuldre, som igjen gjorde at nakken min heller ikke hadde det så bra. Også kan vi jo se på hvor lite søvn jeg faktisk har fått i forhold til hvor mye jeg har brukt kroppen. Med alt dette er det jo ikke rart at jeg gikk på en så stor smell.

Forhåpentligvis er det lenge til neste gang noe sånt skjer. For gårsdagen var et rent mareritt. Det var så ille at jeg ikke klarte å prate eller bevege meg. Jeg bare lå der og håpet at det snart var over. Og der har dere altså grunnen til hvorfor jeg ikke blogget noe mer i går. Jeg prøvde faktisk flere ganger, men jeg fikk bare åpnet mobilen min og lå å stirret på den en stund før jeg skjønte at det ikke gikk.

Nå skal jeg hvertfall få I meg noe mat og se hvordan formen blir i dag. Jeg har bestemt meg for å ta det litt rolig i dag, men det er allikevel noen ting jeg bare må gjøre. Så vi får se om jeg føler meg noe bedre (ikke at det skal så mye til). Også får jeg heller passe på å ha nok energi og være i form nok til morgendagen. Det er mye viktigere. Da skjer det jo en god del på bloggen.

Følg meg her:

Facebook Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg