Er du 40+ burde du lese dette!

Vet ikke med dere, men jeg blir helt satt ut av hvordan folk oppfører seg på sosiale medier. Jeg forstår at viktige saker i avisen som koster penger er ekstremt irriterende, men det dere ikke tenker på er at barn leser igjennom disse kommentarene. De lærer av de voksne og det er absolutt ikke pene ting dem lærer. Å skrive at avisene er gribber gjør det jo ikke noe bedre. Alle aviser må jo få inn penger så ting går rundt. Sånn er det jo med matbutikker også. Dere ser ikke at dem gir bort maten gratis. Det er ikke mye annet som skjer i verden nå annet enn dette viruset og da må dem jo ta betalt. Så er det kanskje andre aviser som ikke tar betalt. Uansett er det ikke mange kronene man må betale vis man virkelig vil lese det som står. Er det ikke bedre å støtte avisene med litt penger for et abonnoment i stedenfor å slenge så mye hat ut av seg? Jeg syns det er veldig mange der ute som burde skamme seg. Jeg skal ikke sitte her å skrive det folk har slengt ut av seg for det gjør ikke saken noe bedre. Men jeg får faktisk sjokk av hvordan mennesker bruker tiden sin foran skjermen. At det går ann å være fylt med så mye sinne og hat fordi en avis tar penger for å overleve. Ja, det er kjipt, men ærlig talt! Vi er voksne mennesker og burde virkelig tenke litt lengre enn dit nesa rekker.

Det er jo ikke bare nå som det er krise at folk klager på at de må betale en liten sum for å lese avisene, men nå kan dem skylde på at det er viruset og info rundt dette som dem må få med seg. Jeg har bare én ting å si til dere og det er at vis dere kan tømme alle hyllene i butikkene så kan dere også betale for avisen. Tenk på bedrifter som sliter. Man må stå sammen og man må hjelpe hverandre i disse vanskelige tidene.

Ja, det er mange som sliter og kommer til å slite en god del fremover også. Derfor er det så viktig å bidra så godt man kan. Når coronastyret er over har jeg lyst til at dere skal bruke pengene dere på de lokale bedriftene. Hjelp dem opp så dem kan fortsette. Bruk frisører, restauranter osv. Vis vi står sammen i stedenfor å slenge dritt og fylles med hat så kan vi bygge Norge opp igjen. Bruk deres energi på de små bedriftene i stedenfor å bruke tiden deres på å sutre over små bagateller. Og kanskje vis du spørre litt rundt så finner du kanskje en venn som kan hjelpe deg så du kan lese avisene selvom du ikke har betalt. Kanskje du har en venn som har det. Det blir som å låne ei avis, bare på nettet. Her gjelder det rett og slett å slutte å syte og syns synd på seg selv og heller hjelpe hverandre.

For jeg må si jeg begynner å bli ganske lei av alle de godt voksne som slenger dritt på fb grupper og i kommentarfelt. Dere har sikkert barn og kanskje til og med barnebarn. Hadde moren min eller bestemoren min når hun levde, slengt fra seg sånt på nettet så hadde jeg blitt så flau og sint. Det passer seg ikke. Dere er ikke 12 år lengre. Grow up!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg