Endelig er noe klart

Da har jeg endelig fått filmet resten av youtubevideoen som kommer ut allerede i morgen. Det tok mye lengre tid enn jeg har beregnet. Først gikk jeg igjennom 3 forskjellige stiler av sminke før jeg ble fornøyd og så ble det 3 opptak før jeg gav opp og bare godtok at jeg ikke føler meg så fin for tiden. Uansett har det nå blitt redigert sammen med videoen fra turen og alt er klart til i morgen. Endelig! Jeg har ikke hatt energi til å sminke meg eller filme video og jeg har bare ligget å sovet eller bare vært sliten en god stund nå. Så det var godt å endelig bare få det gjort, selvom det tok 2 timer. I det minste er opptakene fra turen utrolig flotte. Og denne gangen ble videoen mye lengre enn de andre. Så da er det bare å glede seg. Vel, jeg gjør hvertfall det. Ja, jeg ser på mine egne youtubevideoer. Hvertfall naturdelen av videoene mine. Jeg er ikke veldig glad i å se på meg selv, men jeg føler ikke at det blir så personlig når jeg ikke er med i videoene. Så derfor prøver jeg å bli vant til å stå foran kameraet. Og selvom jeg ikke er noe glad i å være foran kameraet så har disse youtubevideoene vært veldig morsomt å lage. Jeg håper også at dere syns det er moro å se på. Hvis ikke har jeg hvertfall nydelige videoer fra turene mine lagret på youtube for alltid.

Nå som det endelig er ferdig og jeg har alt klart til i morgen, så kan jeg bevege meg til neste oppgave som må gjøres i dag. Jeg har nemlig ikke fått tatt bildene av plantene mine ennå. Grunnen er ganske enkel. Jeg har slitt med å komme i gang med sminke og filming og nå har det gått mange timer av dagen allerede. Også sovnet jeg et par timer på morgenen etter at samboeren min hadde dratt på jobb. Noe som gjorde det ekstra vanskelig å komme i gang med dagen. Man er jo sliten nok uten søvn, men når man får 2 timer søvn og våkner opp så er det faktisk mye verre. Så jeg har slitt igjennom noen seige timer for å få ferdig denne videoen, men jeg er veldig glad for at jeg gjorde det og ikke bare la meg til å sove. Nå føler jeg meg faktisk mye bedre og jeg er klar for å hive meg løs på resten av dagen.

Hva som kommer til å skje resten av dagen utenom å ta noen bilder, vet jeg faktisk ikke. Jeg kommer nok til å gå ut i hagen en liten tur. Grunnen til at jeg ikke har vært så mye ute i hagen er fordi jeg ble ekstremt solbrent på turen. Fjeset mitt var helt rødt og varmt så jeg ville ikke utsette huden min for mer skade. Og det er jo bra jeg ikke gjorde fordi nå har jeg faktisk en fin, lys brunfarge i fjeset. Noe som betyr at jeg er klar for en ny runde i solen. Kanskje jeg skal sitte ute og lese en bok eller bare nyte lyden av fuglesang. Uansett så blir det nok en liten tur ut. Jeg elsker å slappe av i solen nå på sommeren. Og jeg fortjener en liten pause etter filmingen. Så ja, en liten avslappende stund i hagen høres ut som nøyaktig hva jeg trenger nå.

Jeg har også vært ute med den andre store tomatplanten. Så nå står dem ute igjen, begge to. Dette kommer til å bli veldig spennende. Hvertfall med tanke på at det er juni allerede og plantene har litt dårlig tid på å vokse. Vel, det er hvertfall det jeg føler. De har kommet seg veldig, men de har også en lang vei igjen før det kommer tomater på dem. Ja, så da er det vel bare for meg å krysse fingrene og håpe på det beste. Nå er dem hvertfall ute i solen og koser seg. Bedre det enn at den skal stå inne og ikke få nok sol. Den har klart seg fint, men det var bare ikke nok sol eller plass til at den trivdes så godt inne. Nå kan den hvertfall kose seg ute og vokse seg stor. Det er nå det blir spennende.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg