Enda en vakker tur

I dag ble det også en tur ut, noe jeg prøver å gjøre hver dag. Det begynner å bli litt kjøligere ute og solen har ikke vært å se i dag, så det er jo trist. Jeg prøvde allikevel å gå en lang tur og det klarte jeg. Når man faktisk kan se asfalten og grønne trær så er det mye enklere å komme seg ut. Så selvom det er kjøligere i dag så er det definitivt mye enklere å komme seg ut og få bevege på kroppen. Med fuglekvitter og mange søte hunder på tur så er det veldig gøy å ta seg en tur. Jeg elsker å møte hunder, selvom jeg ikke kan gå bort og kose dem. Bare det å se dem gjør meg glad og da blir jeg også mer motivert til å komme meg ut også. Så det er mange grunner til at jeg tar meg en tur ut. Pluss at det er bra for kropp og hodet å få litt frisk luft.

Det ble ikke så mye bilder fra turen i dag, men jeg fikk tatt dette og det ble jeg veldig fornøyd med. Jeg fokuserte egentlig mest på å ikke fryse fordi det ble ganske fort kaldt på fingrene og vi vet jo hvordan det går om jeg fryser for mye. Da begynner kroppen å verke så mye at jeg blir helt sprø. Derfor skal jeg bruke resten av dagen inne og håpe at været i morgen blir litt varmere. Nå skal jeg ikke klage. Vi har jo faktisk hatt noen veldig varme og flotte dager i det siste og vi har jo så vidt kommet inn i mars måned. Ja, faktisk 1. Mars i dag. En ny måned og forhåpentligvis en helt ny start med nye mål. Jeg har hvertfall et mål om å spise mye mindre godteri og gå 1 tur hver dag, enten det er en lang tur eller bare ut i postkassen. Så lenge det er varmt så kommer jeg til å gå minimum en rundtur, men med bitende kulde blir det nok bare til postkassen. Derfor håpe jeg på varmere dager og da den vanvittige kulden nå ligger bak oss. Lov å håpe!

Nå skal jeg hvertfall ligge under teppet en god stund, før det er middagstid. Da tenkte jeg å gå for noe så lett som taco. Fordi jeg fikk plutselig veldig lyst på taco i går kveld så jeg tok det opp. Også får vi se hva resten av dagen bringer. Jeg har beldig lyst til å bake, men jeg vet ikke helt hva enda. Det blir hvertfall ikke kake. Så vi får se hva jeg kommer opp med. Nå skal jeg hvertfall varme meg litt og slappe av etter en fin tur.

Hva er dine planer?

Følg bloggen min på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg