En tur ut i kulden

Jeg følte meg så utslitt i dag, men allikevel ville jeg prøve å gå en tur. De siste par dagene har vært sånn så jeg pustet dypt og tok en lang rundtur. Det gjorde meg skikkelig svimmel, men det var allikevel verdt det. For selvom jeg trodde at jeg kom til å svime av så klarte jeg å gå hele rundturen. Og om jeg ikke får tatt den turen hver dag så vil jeg allikevel prøve å komme meg litt mer ut. Derfor har jeg satt som mål at jeg skal gå en rundtur i uken. Jeg har godt av frisk luft og jeg trenger å bevege meg mer så da får vi se om jeg klarer å komme meg ut minimum en gang i uken. Det burde ikke være så vanskelig.

Ja, hva er vel en gåtur uten at jeg tar bilder? Desverre var det ganske tåkete og lite å ta bilde av. Det har nemlig vært ganske varmt så all snøen på trærne hadde allerede smeltet før jeg klarte å komme meg ut på tur, men som dere ser så har det kommet en del snø her. Utrolig fint å se på, men ikke så fint å gå ute i. Kulden gjorde det vanskelig å puste. Så jeg er veldig glad for å være inne igjen, under teppet i min nye pysjbukse. Godt og varmt og  takket være luftfukteren er det også bra luft for både meg og plantene. Og det må jeg si, det blir litt av en oppdatering til fredag igjen for her har det skjedd mye allerede. Så koselig å se at frøene jeg har kjøpt er bra.

Resten av dagen eller kvelden kan jeg vel si, skal jeg slappe av. Dette var absolutt dagens treningsøkt og nå er tven min beste venn. Det blir the big bang theory, helt sikkert tiktok og kanskje litt mer lesing i boka min. Med andre ord blir det en ganske rolig og avslappende kveld etter den kalde turen. Jeg skulle virkelig ønske at kroppen min taklet kulde mye bedre, men det skjer nok aldri. Kanskje det er jeg som er en plante. Man skulle nesten tro det sånn som kroppen min reagerer.

Nå skal jeg hvertfall krype godt under teppet og kose meg med tv. Hva skal du?

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg