En travel påske…

I dag tenkte jeg å få gjort mest mulig. Dagen startet med at jeg ryddet i alle hobbytingene mine for nå vil jeg få solgt unna mest mulig. Jeg har verken tid, plass eller ork til å ha det her noe mer. Jeg kommer til å beholde noe, men resten skal selges fortest mulig. Sånt tar jo så klart tid så jeg har jo holdt på med det i et par timer kan man si. Det eneste jeg trenger av hobbyting nå fremover er tegneutstyret og det tar heldigvis ikke mye plass.

Siden jeg først er innpå temaet hobby så slenger jeg med en tegning som jeg ble ferdig med i dag tidlig. Jeg tenkte å ta meg 5 minutter, men det ble jo mer enn det når jeg først satt meg ned med en blyant i hånda.

Jeg vurderer også å selge en del cosplay som jeg vet jeg ikke kommer til å få brukt for. Jeg har så utrolig mye ting som jeg heller vil kvitte meg med enn å la ligge i kasser til jeg blir gammel.

Påsken for meg blir ikke hyttekos eller en tur på ski. Her skal det ryddes og ordnes så jeg kanskje får plass til meg selv og de tingene som betyr noe for meg. Man må bruke den tiden man har. Jeg kan ikke tenke at det er påske og at man må kose seg. Nei, det kan jeg gjøre like mye etter påske.

Nå skal jeg som sagt få gjort mest mulig. Det er i dag jeg har lyst til å gjøre noe så da får man stå på før lysta er borte. Det er mye som gjenstår før jeg er fornøyd også har jeg ei nede som begynner å bli lei av kassene i stua. Så her er det bare å finne frem arbeidslysten og ta i et tak.

2 kommentarer
    1. Så flink du er å tegne! 😄 Vi skal ikke noe i påska vi heller, grille ute på plenen og jeg skal jobbe hele påska, men ønsker deg god påske uansett🐥❤️ Litt får man vel kost seg😄

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg