En tragisk kveld og natt

Det første innlegget i dag ble veldig sent og her kommer grunnen. I går begynte Jake Munro med live stream og det syns jeg alltid er gøy å få med meg. De siste gangene har jeg sovnet midt inni det, men denne gangen holdt jeg meg våken igjennom hele og satt med vondt i magen når jeg så hvor ødelagt han ble. Jeg skal ikke sitte her og detaljert snakke om hvordan det var, men det gjorde hvertfall utrolig vondt å se at han hadde det vondt. Grunnen til det er nok fordi jeg også har mistet mennesker i livet mitt som har betydd like mye som den personen han snakket om. Det å se opp til noen og at dem plutselig forlater oss på en så tragisk måte er jo så klart veldig vanskelig. Folk som forlater oss ved å ta sitt eget liv gjør det ekstra vanskelig for oss som er igjen. Vi begynner å tenke på om det var våres feil eller om det var noe vi kunne gjort for å hindre det.

Så gårsdagen ble så energikrevende at jeg sov ganske lenge i natt når jeg først kom meg i senga. For selvom jeg ikke kjenner Jake så får jeg fortsatt vondt av å se at han sliter. Derfor ble jeg værende igjennom hele streamen og gikk ikke å la meg før kl.03:00 da streamen endte. Det vil jo gå litt utover dagen i dag, men jeg håper og tror at det blir en fin dag allikevel.

Dagen min begynte altså nå, men det er jo mye av dagen som gjenstår. Blant annet skal jeg prøve å lage en veldig spennende middag i dag. Heldigvis er ryggen min mye bedre i dag så det var bare en liten skramme jeg fikk på forrige gåtur i skogen. Takk og lov for det fordi jeg er livredd for å måtte dra til legen og sykehus nå i denne pandemien. Så da får man prøve å være litt mer forsiktig på neste tur.

Jeg så også ut av vinduet i stad og la merke til at halvparten av plenen nå er uten snø. Dette er jo en stor forbedring og det betyr jo at det ikke er lenge før vi kan se hele plenen og ikke minst at jeg kan gå på jakt etter vårblomster. Vi har jo allerede sett at jeg kom over noen hestehov i går, men snart kan jeg plukke hvitveis og det er noe jeg gleder meg ekstra mye til.

Også har jeg handlet litt forskjellig til bl.a jobb. Så når det kommer så skal jeg vise dere, så klart. Med andre ord er det mye som skjer fremover og det samme gjelder plantene. Jeg kan nesten ikke vente med å vise dere noe av det som har skjedd i vinduskarmen her.

Utenom det så tenker jeg å ta en litt rolig dag i dag. Jeg hadde lyst til å gå en tur i dag, men etter gårsdagens enorme energitap så tror jeg ikke det blir noe lang skogstur i dag. Noe jeg skal gjøre er å gå ut for å se hvordan det går med hestehoven og om de har blomstret ferdig nå. Jeg tenkte også at jeg skal ta med et par hjem sånn at jeg kan begynne med pressing av blomster. Som jeg sa i fjor høst så ville jeg lage et vårbilde og da må jeg jo ha vårblomster. Så det er det som skjer i dag.

Hva er planene dine for dagen?

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg