En sniktitt

Jeg har holdt på med kjøkkenet i hele dag, men med mange pauser fordi kroppen min er ganske sliten. Det er ikke helt ferdig, men det er ganske nærme. Desverre ble jeg ikke helt ferdig i dag sånn som målet mitt var, men å komme så langt som jeg har nå er jeg faktisk ganske fornøyd med. Litt rart å ikke ha noe på de hvite benkene, men det kommer jo om ikke så lenge. Og da blir det pynteting i stedenfor rot. Det kommer til å bli skikkelig deilig. Bare å kunne se en ren og ryddig overflate føles godt.

Over her kan dere se en liten sniktitt på hvordan det ser ut på kjøkkenet nå. De hvite benkene har ikke vært så ryddige siden vi satt dem opp, tror jeg. Jeg liker jo egentlig ha en del pynt rundt, men det eneste som står der nå er planter. Det føles så rart og nakent. Heldigvis er det max 15 dager igjen før jeg får gjort noe med det. Noe som betyr at jeg har like kort tid til å få det ryddig og rent her, men det skal jeg klare.

Tilbake til det jeg egentlig skulle fortelle dere om  nemlig hva jeg har fått gjort i dag. Jeg begynte jo dagen med å rydde og vaske de hvite benkene. Så tok jeg det meste av oppvasken. Det vil si tallerken, skoler, bestikk, ildfaste former, boller og fat. Også har jeg skrubbet rundt vasken og vasket veggen ved siden av vasken. Jeg har fortsatt igjen mye, men det fokuserer jeg ikke på nå. Det viktigste er alt som er gjort og det er jo utrolig mye.

I morgen skal jeg gjøre meg ferdig på kjøkkenet og fortsette litt i stua. Da tenker jeg hvertfall å få ryddet og vasket stuebordet, kanskje få tørket støv og støvsugd. Jeg skal også prøve å få tid til å spille inn en ny youtubevideo. Så det er mye som skjer i morgen og mye som har skjedd i dag. Ja, det har faktisk skjedd så mye i dag at jeg har glemt å sitte ute og slappe av i stolen. Jeg får gjøre det i morgen da. Nyte det så lenge jeg kan.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg